Belső merevlemez probléma

Re: Belső merevlemez probléma

HozzászólásSzerző: gprspeter » 2011.03.31. 09:05

Sziasztok!
Nekem is előjött ez a hiba.
Jól tudom, hogy a szervizbe kell bevinnem?
Ez javítás vagy csere?
Ha javítás, az mennyi időt vesz igénybe?
gprspeter

HozzászólásSzerző: dyne » 2011.03.16. 19:21

Igen ez a garancia levél mizéria volt inkább a bajom mivel nincs olyanom de most már okés beszéltem a kereskedővel.Köszönöm a választ.
dyne

HozzászólásSzerző: Kyle » 2011.03.16. 09:18

Ha kaptál garancialevelet, akkor azon van a cím. Ha nincs ilyen, akkor a kereskedőhöz viheted vissza.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: dyne » 2011.03.15. 21:40

Sziasztok nekem is olyan problémám lenne mint a topik mutatja a hdd nem pörög fel és csak ciripel plussz nem látja a hddt ami eddig üzemelt 2tb samsung vinyó
még nem teszteltem a vinyót most fogom de gyanum az hogy hibás széria(dune) sajnos mi a teendőm most kinek kell szólni ezért a dóczynál vettem nekik vagy szervíznek? a választ köszönöm
üdv
Dyne
dyne

HozzászólásSzerző: Kyle » 2011.03.15. 00:19

szabx írta:...szeretném megkérdezni, hogy tudok a D1 menüből formázni?...

Kézikönyv 17. oldalán le van írva. Milyen a mostani fájlrendeszer, amire azt mondja, hogy nem támogatott, és melyik firmware van fent?
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: szabx » 2011.03.14. 14:55

Sziasztok,

szeretném megkérdezni, hogy tudok a D1 menüből formázni? Torrent kliens indításakor a következő hibát adja: nem támogatott file rendszer. Pedig már használtam.
szabx

HozzászólásSzerző: Kyle » 2011.02.21. 23:57

tanzen írta:...Ha azt mondod hogy elég ha a kábelt visszaküldöm akkor először azt lépném meg.

Elég, de ahogy írtam, még kábel gond sosem volt, így fogadnék, hogy alaplap lesz.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: tanzen » 2011.02.21. 21:14

Kyle írta:Ha a kábel rossz, akkor persze, elég az, illetve olcsóbb ha veszel a sarki boltban egy másikat (mint postán visszaküldeni). De nem hinném, hogy a kábel lenne a hibás. Olyat még nem láttunk, viszont alaplapon tönkrement rezisztorból már párat már igen a D1 esetében.

Szerintem ilyen nincs a sarki boltban mert itt össze van nőve a sata a tápkábellel,ha külön lenne akkor könnyebb helyzetben lennék de sajna nem úgy van és ahogy lacko6 írta eléggé bele van zsúfolva ez a kábel és jól meg is van tekerve,csavarva.Ha azt mondod hogy elég ha a kábelt visszaküldöm akkor először azt lépném meg.
tanzen

HozzászólásSzerző: Kyle » 2011.02.21. 20:55

Ha a kábel rossz, akkor persze, elég az, illetve olcsóbb ha veszel a sarki boltban egy másikat (mint postán visszaküldeni). De nem hinném, hogy a kábel lenne a hibás. Olyat még nem láttunk, viszont alaplapon tönkrement rezisztorból már párat már igen a D1 esetében.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: tanzen » 2011.02.21. 20:22

Kyle írta:A terméktámogatást ne keverd össze a garanciális ügyintézéssel (Neked úgy látom, erre lesz szükséged), tehát a garlevelen látható címünkre juttasd vissza légyszíves a készüléket! Ha megvan a doboza, akkor légyszíves abban, úgy biztonságosabban szállítható, mint bármi másban. Ha tényleg hardverhiba, cseréljük 1–2 napon belül, mivel van jelenleg raktáron.

Az nem megoldható hogy csak a sata kábelt küldeném el?A készülékkel más baj nincs és használnám is,nem szeretnék akár több hétig is meglenni nélküle,de még napokig sem.
tanzen

ElőzőKövetkező

Vissza: HD Smart D1 specifikus kérdések