bodnapet írta:...Szerintem nem az én zenehallgatási és filmnézési szokásaimat kell minősíteni...
Ezt senki nem tette, épp elismertem, hogy nem ilyen feladatra valóak a Dune-ök, mint ami Neked fontos. Nem vitatkoznék azzal sem, hogy nagyon sok embernek, főleg a fiataloknak ez az igénye.
Még elég sokat kell fejlődni a streamszolgáltatásoknak, mire a 4K Blu-ray akár 128 Mbites adatsebességét elérik. Addig bőven van helyük és piacuk a Dune-féle médialejátszóknak, mert egy komoly 4K tévét vagy projektort nem azért vesznek az emberek, hogy 25 Mbitre butított képet nézzenek rajta.
Hogy miért nem lehet egy mindent tudó készüléket csinálni, azt érdemes lenne a nagy gyártóktól megkérdezni, akik elég nagyok ahhoz, hogy a Netflix szóba álljon velük, illetve vélhetően bőven van anyagi forrásuk is bármilyen hardver fejlesztéséhez. A Dune tehát bármit, jelenleg akkor sem kaphat Netflix licencet, mert nem milliós mennyiségben ad el termékeket. Az viszont a megint működő HBO Max kapcsán jól látszik, hogy igyekszik követni a felhasználók igényeit, már amennyire ezek a streamszolgáltatók támogatása nélkül lehetséges.