hzoli írta:Miért? Nem az, ha valami ígérek, és hosszú idő után sem teljesítem?...
Nem azt mondták, hogy ekkor és ekkor lesz ilyen és olyan tuner. Annyit állítottak, hogy oda bővítőkártyákat, elsősorban DVB-T, DVB-S és DVB-T tunereket terveznek majd gyártani. Ez bizonyosan így is volt, amit az támaszt alá, hogy a mai napig raktárról tudunk rendelni Smart ME bővítést, azaz legyártottak sok ezer kártyafogadó egységet a Smart-okhoz is. Nem gondolom hogy csak azért, hogy ezzel bepalizzák a Max és Duo vevőket...
Teljesen egyetértek a továbbiakkal, kivéve, hogy nem látom részükről a mentegetőzést. Az új európai vezetés (augusztus közepe óta) személyes találkozónkon elismerte, hogy sok vásárló csalódott a be nem tartott ígéretek miatt, és hogy ezentúl ez másképp lesz. Ezért is nem lehet még pl. a Base 3D-t kapni, mert a szoftver oldalról mindent készre akarnak csinálni, nem ígérni, hogy majd a következő frissítéssel jön. De majd meglátjuk, mi lesz mindebből. A belső TV-tuner hiányát én nem látom létkérdésnek. Milyen tuner kellene? DVB-T? Az van USB-sen. DVB-C? Már szinte shol nincs ilyen kábeles adás, 1–2 éven belül pedig csak IPTV lesz már szerintem. DVB-S? Nem gondolom, hogy egy jóval olcsóbb műholdvevővel versenyképes set-top-box lehetne egy Max-ból csak azért, mert van benne tuner, illetve tömegesen vennének az emberek Dune-t egy jobb műholdvevő helyett. Neked milyen tuner hiányzik?