Kyle írta:stemplar írta:Na most akkor működik a Netflix 4K-ban ..valakinek?...
Működik. Nem lehet, hogy lassúnak látja az internetkapcsolatodat a 4K-hoz (valami 15 Mbit kell neki stabilan, minimum.
-----------------------------
400-as netem van, TV-k is 5G-sek itt a netflix (5G)115Mbitnek LAN 111 Mbit -nek látja, Belépek a saját loginommal, tallózok a filmek között, amikor el akarok indítani egy filmet , közli, hogy : Ez a műsor nem áll rendelkezésre. Kérjük válassz másik műsort, alatta ... ok, (és vagy ) További információk

na ez mi ? legutolső beta FW.. pedig már csak az Atmos miatt, meg a TV appnál biztos jobb a Dune .. ( két samsung tv-n és a PC-n működik a Dunén nem .. dühítő , pedig nem akartam a play áruházat feltenni mert, hogy ha igaz,,... nem teljesen linuxos a héj ? bár ezt nem értem, a Netflix app az Dune-s vagy azt is eleve a play áruházból teszi fel ? -...
-------
google : ,,..
Ha megjelenik a következő hibaüzenet az Android rendszerű telefonodon vagy táblagépeden:
Ez a műsor nem áll rendelkezésre azonnali megtekintésre. Kérjük, válassz másik műsort.
Ez gyakran arra utal, hogy frissítened kell az eszközödön tárolt adatokat. A probléma megoldásához kövesd az alábbi lépéseket.
A Netflix alkalmazás frissítése
Nyisd meg a Google Play Store appot.
Koppints a Menüikonra, majd a Saját alkalmazások elemre.
A Frissítés címke azt jelöli, hogy az apphoz rendelkezésre áll frissítés.
Válaszd ki a Netflixet, és koppints a Frissítésre.
Megjegyzés:
Előfordulhat, hogy az alkalmazásfrissítések befejezéséhez újra kell indítanod az eszközt.
Ha nincs telepítve az eszközödön a Google Play Store, vagy nem találod a Netflixet, kövesd a Nem tudom letölteni a Netflixet az iOS vagy Android eszközömre című cikk utasításait.