Netflix, Youtube

Olyan kérdések helye, amelyek vélhetően a Pro 4K II egyedi hardverével (pl. processzor) függhetnek össze, tehát nem pl. a lejátszás közben történő dolgokkal, mivel az minden Realtek-es Dune HD modellt egyformán érint a közös szoftver miatt.

Re: Netflix, Youtube

HozzászólásSzerző: stemplar » 2021.02.12. 17:34

Kyle írta:
stemplar írta:...sem pedig a legutolsó stabillal sem megy...

A Dune-ön ne foglalkozz ilyennel, hogy béta vagy sem. A legutolsót használd mindig, engedélyezd a béta verziók telepítését! De nem ebből fakad a problémád, és nem tudom, miből. A Netflix supportot kellene megkérdezni, mivel másnál nincs ilyen gond, ahogy látod.

------------------------
okay köszi megpróbálom, megkérdezem őket, már csak azért is, mert egy szutyok (amúgy gyorsan el is adtam, mert tunernek extra xar volt, ott is csak linux/enigma2-t szabad venni ) Amiko A6 4K Droid hybrid tuneren is ment a Netflix 4K-ban ...
stemplar

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.02.12. 16:44

stemplar írta:...sem pedig a legutolsó stabillal sem megy...

A Dune-ön ne foglalkozz ilyennel, hogy béta vagy sem. A legutolsót használd mindig, engedélyezd a béta verziók telepítését! De nem ebből fakad a problémád, és nem tudom, miből. A Netflix supportot kellene megkérdezni, mivel másnál nincs ilyen gond, ahogy látod.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: stemplar » 2021.02.12. 14:20

Kyle írta:
stemplar írta:...ha megy melyik FW-el , köszi :?:

A legutóbbival bizonyosan.

------------------
sem a legutolsó betával, sem pedig a legutolsó stabillal sem megy.. ( visszaállítás és minden egyéb után sem..) :(
stemplar

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.02.12. 09:57

stemplar írta:...ha megy melyik FW-el , köszi :?:

A legutóbbival bizonyosan.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: stemplar » 2021.02.11. 17:14

:D akkor senki nem használ Netflixet ? vagy mindenkinek megy rajtam kívül?
Hálás lennék ha valaki tanácsot adna.. vagy ha megy melyik FW-el , köszi :?:
stemplar

HozzászólásSzerző: stemplar » 2021.02.08. 22:00

Kyle írta:
stemplar írta:...bár ezt nem értem, a Netflix app az Dune-s vagy azt is eleve a play áruházból teszi fel ?

A Dune-höz igazított Netflix app lesz telepítve, NE a Play Store-ból töltsd le, hanem a Video kategóriából (vagy az Android alkalamzások között van?) kattints a Netflixre vagy épp a YouTube-ra! Ez a két ikon ott van a firmware-ben, de alapból nincsenek fent a programok épp azért, hogy a legújabb települhessen a Dune szerveréről. Egyébként a Play Store rajta van alapból, bármit telepíthetsz onnan is, ami nem kell, hogy ehhez a hardverhez legyen igazítva.

--------------------
természetesen azt telepítettem fel amit a Dune szerverről töltöttem le.. mégis az alább leírt hibába ütközöm .. de sajnos a 200929_0332_r15 előtti, 200920_0002_r15 stabil esetén is ugyanez a hiba volt ... tehát az utolsó stabil FW sem segítene ..
stemplar

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.02.08. 21:55

stemplar írta:...bár ezt nem értem, a Netflix app az Dune-s vagy azt is eleve a play áruházból teszi fel ?

A Dune-höz igazított Netflix app lesz telepítve, NE a Play Store-ból töltsd le, hanem a Video kategóriából (vagy az Android alkalamzások között van?) kattints a Netflixre vagy épp a YouTube-ra! Ez a két ikon ott van a firmware-ben, de alapból nincsenek fent a programok épp azért, hogy a legújabb települhessen a Dune szerveréről. Egyébként a Play Store rajta van alapból, bármit telepíthetsz onnan is, ami nem kell, hogy ehhez a hardverhez legyen igazítva.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: stemplar » 2021.02.08. 20:03

Kyle írta:
stemplar írta:Na most akkor működik a Netflix 4K-ban ..valakinek?...

Működik. Nem lehet, hogy lassúnak látja az internetkapcsolatodat a 4K-hoz (valami 15 Mbit kell neki stabilan, minimum.

-----------------------------
400-as netem van, TV-k is 5G-sek itt a netflix (5G)115Mbitnek LAN 111 Mbit -nek látja, Belépek a saját loginommal, tallózok a filmek között, amikor el akarok indítani egy filmet , közli, hogy : Ez a műsor nem áll rendelkezésre. Kérjük válassz másik műsort, alatta ... ok, (és vagy ) További információk
:evil: :evil: na ez mi ? legutolső beta FW.. pedig már csak az Atmos miatt, meg a TV appnál biztos jobb a Dune .. ( két samsung tv-n és a PC-n működik a Dunén nem .. dühítő , pedig nem akartam a play áruházat feltenni mert, hogy ha igaz,,... nem teljesen linuxos a héj ? bár ezt nem értem, a Netflix app az Dune-s vagy azt is eleve a play áruházból teszi fel ? -...

-------
google : ,,..

Ha megjelenik a következő hibaüzenet az Android rendszerű telefonodon vagy táblagépeden:

Ez a műsor nem áll rendelkezésre azonnali megtekintésre. Kérjük, válassz másik műsort.

Ez gyakran arra utal, hogy frissítened kell az eszközödön tárolt adatokat. A probléma megoldásához kövesd az alábbi lépéseket.
A Netflix alkalmazás frissítése

Nyisd meg a Google Play Store appot.

Koppints a Menüikonra, majd a Saját alkalmazások elemre.

A Frissítés címke azt jelöli, hogy az apphoz rendelkezésre áll frissítés.

Válaszd ki a Netflixet, és koppints a Frissítésre.
Megjegyzés:
Előfordulhat, hogy az alkalmazásfrissítések befejezéséhez újra kell indítanod az eszközt.

Ha nincs telepítve az eszközödön a Google Play Store, vagy nem találod a Netflixet, kövesd a Nem tudom letölteni a Netflixet az iOS vagy Android eszközömre című cikk utasításait.
stemplar

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.02.08. 11:53

stemplar írta:Na most akkor működik a Netflix 4K-ban ..valakinek?...

Működik. Nem lehet, hogy lassúnak látja az internetkapcsolatodat a 4K-hoz (valami 15 Mbit kell neki stabilan, minimum.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: stemplar » 2021.02.06. 13:01

Na most akkor működik a Netflix 4K-ban ..valakinek?
Belépek, a képernyő 4K , elindul a trailer , aztán amikor a lejátszásra kattanok, kiírja, hogy a film jelenleg nem elérhető :o
ez mi lehet ? valami login hiba? bár akkor nem indulna el a trailer sem ..

YT - megy, mendegél 4K, de a proci/ram-hoz képest elég lassan tölt be,.. nem valami kapkodós dolog :D
stemplar

ElőzőKövetkező

Vissza: Pro 4K II specifikus kérdések