BESZ@ROK!!!

Közvetlenül rákötöttem a DUNE-t a projektorra, és egy új világ tárult elém.
Szinte az összes filmet viszi (legalábbis abból a 8-10-ből, amit kipróbáltam), szó szerint ahogy Kyle írod itt legutóbb.
Mk3d-ből próbáltam 3-at, abból 2 tökéletes(!!!), egyedül a Jungle Booknak rossz a térhatása.
ISO, mkv: viszi mindet szépen, és a PuPup / 3D menüben tudom állítani a módot.
A Hős6os (Hős6os2014 3D BD25.ISO) -sal viszont meggyűlt a baja, de feltételezem, itt a kódolással lesz baj.
Szóval heppiség van! KÖSZÖNÖM, SRÁCOK, KÖSZÖNÖM KYLE!!!
Amit nem értek: Az Onkyo HDMI 1.4a szabványú, a splitter pedig 2.0 (annó igyekeztem a legjobbat megvenni), szóval mindkettőnek tudnia kéne a 3D-t átvinni, de a jelen tapasztalat szerint mégsem.
A DUNE nem látta eddig 3D-nek a projektoromat, hanem eddig a projektor rakta össze a képet (ha tudta).
-----------------------
Most jönnek a kérdések:
- Ha szétcsúszik a felirat úgy, hogy a kép 2 szélén van, azzal mit lehet csinálni (Rampage, mkv)? 2D módot kell kiválasztani a 3D menüben, így jó a kép.
- És most mi lesz a hanggal? Mert ugye közvetlenül kötöttem a DUNE-t a projektorra? Van 2 bemenete a projektornak: HDMI1 és HDMI2/MHL. Vajon, valamelyik ezek közül visszaküldi a HD hangot az erősítő felé? Mert ha igen, nyertem, és minden jó lesz. Tudom, próbáljam ki, de ahhoz, hogy az erősítő mögé férjek, a fél szekrényt szét kell szednem.