maxhim írta:...Van vagy lesz erre valami megoldás?
Nincs, de ha sokan szeretnének ilyet, akkor bizonyosan lesz. Illetve van: a Dune saját Air Mouse-a (Pro 4K Plus-tól gyári tartozék) használható természetesen a saját felületen is.
maxhim írta:...Van vagy lesz erre valami megoldás?
vpittyu írta:...vagy hagyom, hogy a Dune menjen órákat feleslegesen. Nem értelmetlen és energiapazarló dolog ez?...
Kyle írta:vpittyu írta:...Nem tudod hol lehet kapni ezt a Dune HD Airmuse-t?...
Még külön sehol, de majd a kereskedőinknél. De számos más gyártó vezeték nélküli egere vagy AirMouse-a kapható. A KODI-ban konfigurálható számos távvezérlő, érdemes utánaolvasni, hogyan kell beállítani. A főbb gombok bizonyosan használhatóak, más gyártók infra távvezérlőjét is láttam már működni a KODI-ban.
Az Apple TV – az alapján, ahogy leírod – időzített kikapcsolásnál nem kapcsolja ki a tévét. Ez persze, hogy szoftveresen megoldható, de azt gondolom, az ember azért állít be időzített kikapcsolást, mert fél attól, hogy mondjuk elalszik tévézés közben, és megy minden tovább. Arra szerintem nem sok gyártó gondolt, amit Te csinálsz (ha jól értem), hogy átkapcsolsz egy másik forrásra a tévén, de nincs kedved kikapcsolni a korábbit (a Dune-t), és azt várod, hogy majd kikapcsol, de csak magát, a tévet mégsem... Ha sokan fognak hasonlót kérni a Dune-től, bizonyosan megoldják, ha az Android OS ezt lehetővé teszi egyébként.
Ne várj el olyanokat a Dune-től, hogy az ő távvezérlőjüket kezeljék a világ szoftverfejlesztői a saját alkalmazásukban! Ennek semmi köze a készülék árához. Egy Android 7.1 fut a Pro 4K-n jelenleg, erre a Play Store-ból bármilyen androidos app telepíthető. Hogy ezek az appok mire lettek felkészítve, az csak a készítőjükön múlik. Bizonyosan olyan is sok ezer van, ami csak érintőképernyővel vezérelhető, meg olyan is, ami bizonyos márkájú VR headset-eket is kezel. A Dune nem mondhatja meg a sok ezer fejlesztőnek, hogy mire és hogy fejlesszenek. A saját programjaiban természetesen megy a saját távvezérlőjük, és a saját programjaikban természetesen megy bármilyen USB egér is, amit szerintünk illene mára minden androidos programnak ismernie. Az HBO GO szerintem kezeli, de próbáld ki, digjál rá egy tetszőleges USB egeret a Dune-re!
vpittyu írta:...Nem tudod hol lehet kapni ezt a Dune HD Airmuse-t?...
vpittyu írta:... Távirányító használhatatlan androidos appokban...
Vissza: Pro 4K (Plus) specifikus kérdések
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég