dyne írta:Én megrendeltem d1-et...
Te lenni szerencsés, mire megérkezik, gyakorlatilag el is fogy az egész szállítmány.
Igen, a Smart-okhoz is ígérik a majdani alaplapcsere lehetőségét. De mindenkinek elmondom ezzel kapcsolatban, hogy várjuk majd meg, hogy tényleg lesz-e, és érdemes lesz-e kidpbni emiatt a régi alaplapot, vagy jobban kijön az ember, ha eladja a régi lejátszót, és újat vesz. A következő Sigma chipben csak a gigabites ethernet natív támogatása lesz a lényeges újdonság, így arra biztosan nem cserélném ki. Ha lesz majd HDMI1.4 3D-vel, akkor már lesz értelme (annak, akiknek a tévéje is 3D-s már), addig meg egy év még el fog telni.
Igen, a Blu-ray kiegészítő lejátszik mindenféle lemezt. De mint minden más BD-olvasónál, nem garantált, hogy mindenféle írható/újraírható márkától, írási sebességtől és írótól függetlenül menni fog.
7.1-es dekóder csak ott van, ahol látod a hátlapon a 8 darab RCA-csatlakozót hozzá. Tehát Base, Prime, Max. A Smartoknál csak HDMI-n lehet „kinyerni” a HD-s hangot.
(Egyébként, ha tennél pontokat a mondatok végére, és az újat nagy betűvel kezdenéd, ahogy ezt a magyar nyelvben is – nem véletlenül – létezű „kötöttség”, jobban érteném, mikor mit állítasz, vagy éppen kérdezel...)
Ha a végét jól értem, akkor azt válaszolom, hogy az 5.1-es zenefájlok (.wav, .dts, .flac) a digitális kimeneteken továbbítódnak az erősítőhöz, így optikai, v agy koax csatlakozáson keresztül a Te erősítődre is átvihetőek, és szólnak szépen. Azt nem tudom, mi az a discret DTS, szerintem Te sem, vagy legalábbis nem jól tudod, ha tudod.