astrago írta:[
Miért nem hálózaton használod ?Lan kábel neki és mehet a másolás a PC-ről.
tibikecsoki írta:Kyle írta:tibikecsoki írta:...Ez a része nagyon bután van megoldva,az asusokat simán rá lehetett kötni a gépre.
Ez egy hifi méretű (nem hordozható) lejátszó, ezt nem igen akarja az ember a számítógépéhez kötni, gondolták a Dune-nél. És szerintem is igazuk van. Sőt manapság merevlemezt sem „menő” már beletenni, inkább NAS-ról mozizunk egy ilyen drága eszközzel.
Azért én használnám azt a merev lemezt ha már benne van.Nas-om egyenlőre még nincs
Kyle írta:tibikecsoki írta:...Ez a része nagyon bután van megoldva,az asusokat simán rá lehetett kötni a gépre.
Ez egy hifi méretű (nem hordozható) lejátszó, ezt nem igen akarja az ember a számítógépéhez kötni, gondolták a Dune-nél. És szerintem is igazuk van. Sőt manapság merevlemezt sem „menő” már beletenni, inkább NAS-ról mozizunk egy ilyen drága eszközzel.
tibikecsoki írta:...Ez a része nagyon bután van megoldva,az asusokat simán rá lehetett kötni a gépre.
Kyle írta:Nincs is USB slave port a Base 3D-n, hová dugdostad??? Leggyorsabb és legegyszerűbb, ha kiveszed a lemezt, és egy USB3 vagy eSATA dokkolón keresztül kapcsolod a számítógépedhez. Ha a lejátszóban hagyod, akkor ahogy wifin, ugyanúgy (csak gyorsabban) éred el etherneten keresztül is.
Vissza: HD Base 3D specifikus kérdések
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég