A DUNE HDD megjelenítése a számítógépen

Re: A DUNE HDD megjelenítése a számítógépen

HozzászólásSzerző: Kyle » 2015.06.07. 19:14

Szerintem valami gond van azzal a lemezzel... Esetleg Windows alatt le lett húzva USB-n a gépről, így most egy fájlrendszer-ellenőrzés nem ártana neki.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: badam » 2015.06.06. 09:05

Azzal formáztam. Látja, lát rajta mindent. Csak nagyon nehezen találja meg, amikor elindítom, a kicsit azonnal látja.
Ha belerakom, akkor meg lefagy minden.
Csak azt hittem, hogy van rá valami trükk.

Még annyit, hogy a kicsit látom standby módban, a nagyot sokszor még bekapcsolva sem.
badam

HozzászólásSzerző: Kyle » 2015.06.03. 16:33

Formázd a lemezt a Dune-nel, akkor mennie kell akár 4 TB-osnak is belül.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: astrago » 2015.06.03. 14:11

Nos akkor tippem sincs.Illetve csak annyi hogy nem e vinyóval van valami gond esetleg a formázással amit nem szeret a lejátszód,valamint a rendszerben is lehet egy nagytakarítás és fw frissítéssel újrarakással megszűnne a gond.Ezek persze csak tippek mert nekem csak külső vinyóim vannak a smart B1-re aggasztva és működik ahogy neked is.
astrago

HozzászólásSzerző: badam » 2015.06.02. 12:47

astrago írta:[
Miért nem hálózaton használod ?Lan kábel neki és mehet a másolás a PC-ről.

Én így használnám. WD 3,5", 3TB. A dune kábellel a routeren, a laptop wi-fi-n. Először a dune hdd fogadójába raktam, ott bármit csináltam, azonnal fagyott a rendszer. Vettem egy külső hdd házat, usb 3.0-án a dune-re kötve. Nagyon nehezen ismeri fel, van 10-15 perc is, mire megtalálja, és berakja megosztásba. Hálózati meghajtóként csatolva, ftp klienssel másolva rá, de sokszor ledobja a dune, és nem is hajlandó látni csak teljes áramtalanítás és újraindítás után. Lejátszás közben is fagy.
Ugyanez a folyamat egy 2,5"-es WD 2TB usb3.0-val zavartalanul működik.
Nem szeretné a 3TB-os lemezeket? A belső HDD dokkolója így használhatatlan.
badam

HozzászólásSzerző: astrago » 2015.04.19. 11:42

tibikecsoki írta:
Kyle írta:
tibikecsoki írta:...Ez a része nagyon bután van megoldva,az asusokat simán rá lehetett kötni a gépre.

Ez egy hifi méretű (nem hordozható) lejátszó, ezt nem igen akarja az ember a számítógépéhez kötni, gondolták a Dune-nél. És szerintem is igazuk van. Sőt manapság merevlemezt sem „menő” már beletenni, inkább NAS-ról mozizunk egy ilyen drága eszközzel.

Azért én használnám azt a merev lemezt ha már benne van.Nas-om egyenlőre még nincs

Miért nem hálózaton használod ?Lan kábel neki és mehet a másolás a PC-ről.
astrago

HozzászólásSzerző: tibikecsoki » 2015.04.08. 20:54

Kyle írta:
tibikecsoki írta:...Ez a része nagyon bután van megoldva,az asusokat simán rá lehetett kötni a gépre.

Ez egy hifi méretű (nem hordozható) lejátszó, ezt nem igen akarja az ember a számítógépéhez kötni, gondolták a Dune-nél. És szerintem is igazuk van. Sőt manapság merevlemezt sem „menő” már beletenni, inkább NAS-ról mozizunk egy ilyen drága eszközzel.

Azért én használnám azt a merev lemezt ha már benne van.Nas-om egyenlőre még nincs
tibikecsoki

HozzászólásSzerző: Kyle » 2015.04.08. 20:27

Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: tibikecsoki » 2015.04.08. 19:25

Kyle írta:Nincs is USB slave port a Base 3D-n, hová dugdostad??? Leggyorsabb és legegyszerűbb, ha kiveszed a lemezt, és egy USB3 vagy eSATA dokkolón keresztül kapcsolod a számítógépedhez. Ha a lejátszóban hagyod, akkor ahogy wifin, ugyanúgy (csak gyorsabban) éred el etherneten keresztül is.

Hát minden lyukba dugdostam,de sehol semmi. :D
Most azt csinálom,hogy mobil hdd-ről másolok a belső hdd-re,ez a leggyorsabb.Majd beszerzek egy dokkolót is.Ez a része nagyon bután van megoldva,az asusokat simán rá lehetett kötni a gépre.
tibikecsoki

HozzászólásSzerző: Kyle » 2015.04.08. 11:00

Nincs is USB slave port a Base 3D-n, hová dugdostad??? Leggyorsabb és legegyszerűbb, ha kiveszed a lemezt, és egy USB3 vagy eSATA dokkolón keresztül kapcsolod a számítógépedhez. Ha a lejátszóban hagyod, akkor ahogy wifin, ugyanúgy (csak gyorsabban) éred el etherneten keresztül is.
Kyle
Adminisztrátor

Következő

Vissza: HD Base 3D specifikus kérdések