Sziasztok!
Köszi a válaszokat. Utána olvastam
-----"A német DVD-Ranger szoftver legújabb kiadása nem kevesebbet állít magáról, mint hogy képes eltávolítani a Cinavia vízjelet számos fájlformátumból, Blu-ray másolatról. Bár a gyári lemezek rippeléséhez továbbra is az AnyDVD HD vagy hasonló alkalmazás háttérben való futtatása szükséges, a CinEx HD Advanced névre keresztelt alkalmazásuk számos konverziót (pl. BD 3D->2D, BD50->25) is lehetővé tesz."
-----"'A DVD-Ranger nevű német fejlesztőcsapat bejelentette, hogy sikeresen feltörték az eddig feltörhetetlennek tartott Cinavia másolásvédelmi eljárást. A Cinavia 2010-ben jelent meg, 2012 óta minden bluray-lejátszóban kötelező a támogatása. A technológia egy egyedi vízjelezési eljáráson alapul, ami benne marad a védett fájlban újrakódolás, tömörítés és mindenféle másolás után is. Ha egy bluray-lejátszó érzékeli, hogy Cinaviával védett film illegális másolatát tartalmazza egy fájl, csak pár percig engedi a film lejátszását, aztán elveszi a hangot és figyelmeztető üzeneteket tesz a képernyőre, amiben tájékoztatja a nézőt, hogy kalózanyagot néz.A DVD-Ranger közleménye szerint sikerült egy olyan programot írniuk, ami egyszerűen kiszedi a Cinavia nyomait a védett fájlokból, legyen az avi, mkv, mp4, vagy mov formátum. Ezután a film már szabadon másolható. A fejlesztőcsapat a védelem ellenszerét, a CinEx HD Advanced szoftvert most 70 dollárért árulja.A német fejlesztő ráadásul azt állítja, semmi illegális nincsen a programjukban, mivel a német törvények csak a másolásvédelmek megkerülését, feltörését célzó szoftverek készítését és árusítását tiltja, a Cinavia pedig technikaialg nem az, hanem egy nagyon kifinomult vízjelezési eljárás. "A törvényben egy szó sincs digitális vízjelek eltávolításáról, amit a mi szoftverünk tesz. Szóval akkor legális? Természetesen az" - mondta az egyik fejlesztő a Torrentfreak fájlcsereportálnak.
Az igaz hogy a popcorn A-410-es re a hifi kiálitáson mondták hogy valamilyen saját fejlesztésű progival próbálkoztak és úgy sikerült de lehet hogy nem jól hallotam mert csak úgy fél füllel halgattam bele egy beszélgetésbe.
Kár hogy nem fejlesztik a DUNE-t mert nagyon tetszik a hifi mérete miatt. Azt nem tudod véletlen a POPCORN A-410 PRO változata nálunk nem lessz kapható?
Aaz is hifi méret kijelzővel!
A JUKEBOX megy az XP-én vagy WIN.7 kell neki legalább? Több kérdésem nem lessz
Köszi!