Dune HD base 3d

Itt még vásárlás előtt felteheted kérdéseidet a Dune HD termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topikba minden regisztrált tag témát nyithat és írhat hozzászólást, a többi topik viszont csak vásárlók számára érhető el termékregisztráció után.
Fórum szabályok
Szabadon írható moderált topik, itt minden regisztrált fórumtag írhat hozzászólást.

Re: Dune HD base 3d

HozzászólásSzerző: Kyle » 2014.12.16. 22:05

Még csak felületesen látod át. Az említett cégnél megfordult lemezekről tudja csak eltávolítani a program a vízjelet, online kapcsolódva az ő adatbázisukhoz. Ez kb. azt jelenti, hogy a hazai lemezek közül kicsi az esélye, hogy bármelyik lemez náluk is járt volna. Tehát aki megveszi a programot, az a SAJÁT lemezeit be tudja rippelni védelem nélkül, HA UGYANAZOK a lemezek ennél a cégnél is már megfordultak. Szóval ez így nem működik gyakorlatilag.
Félreérthetted az A-410 kapcsán amit hallottál. Nem lesz A-410 PRO nem csak nálunk, de máshol sem, leállították azt a fejlesztést. A Zappiti oldalán megtalálható a rendszerkövetelmény, de már Mac OS X-en is megy.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: bpa » 2014.12.16. 20:37

Sziasztok!

Köszi a válaszokat. Utána olvastam

-----"A német DVD-Ranger szoftver legújabb kiadása nem kevesebbet állít magáról, mint hogy képes eltávolítani a Cinavia vízjelet számos fájlformátumból, Blu-ray másolatról. Bár a gyári lemezek rippeléséhez továbbra is az AnyDVD HD vagy hasonló alkalmazás háttérben való futtatása szükséges, a CinEx HD Advanced névre keresztelt alkalmazásuk számos konverziót (pl. BD 3D->2D, BD50->25) is lehetővé tesz."

-----"'A DVD-Ranger nevű német fejlesztőcsapat bejelentette, hogy sikeresen feltörték az eddig feltörhetetlennek tartott Cinavia másolásvédelmi eljárást. A Cinavia 2010-ben jelent meg, 2012 óta minden bluray-lejátszóban kötelező a támogatása. A technológia egy egyedi vízjelezési eljáráson alapul, ami benne marad a védett fájlban újrakódolás, tömörítés és mindenféle másolás után is. Ha egy bluray-lejátszó érzékeli, hogy Cinaviával védett film illegális másolatát tartalmazza egy fájl, csak pár percig engedi a film lejátszását, aztán elveszi a hangot és figyelmeztető üzeneteket tesz a képernyőre, amiben tájékoztatja a nézőt, hogy kalózanyagot néz.A DVD-Ranger közleménye szerint sikerült egy olyan programot írniuk, ami egyszerűen kiszedi a Cinavia nyomait a védett fájlokból, legyen az avi, mkv, mp4, vagy mov formátum. Ezután a film már szabadon másolható. A fejlesztőcsapat a védelem ellenszerét, a CinEx HD Advanced szoftvert most 70 dollárért árulja.A német fejlesztő ráadásul azt állítja, semmi illegális nincsen a programjukban, mivel a német törvények csak a másolásvédelmek megkerülését, feltörését célzó szoftverek készítését és árusítását tiltja, a Cinavia pedig technikaialg nem az, hanem egy nagyon kifinomult vízjelezési eljárás. "A törvényben egy szó sincs digitális vízjelek eltávolításáról, amit a mi szoftverünk tesz. Szóval akkor legális? Természetesen az" - mondta az egyik fejlesztő a Torrentfreak fájlcsereportálnak.

Az igaz hogy a popcorn A-410-es re a hifi kiálitáson mondták hogy valamilyen saját fejlesztésű progival próbálkoztak és úgy sikerült de lehet hogy nem jól hallotam mert csak úgy fél füllel halgattam bele egy beszélgetésbe.

Kár hogy nem fejlesztik a DUNE-t mert nagyon tetszik a hifi mérete miatt. Azt nem tudod véletlen a POPCORN A-410 PRO változata nálunk nem lessz kapható?
Aaz is hifi méret kijelzővel!
A JUKEBOX megy az XP-én vagy WIN.7 kell neki legalább? Több kérdésem nem lessz :oops:

Köszi!
bpa

HozzászólásSzerző: Kyle » 2014.12.16. 09:13

bpa írta:A CINAVIA-t már feltörték azért gondoltam hátha kezeli (a popcorn A-410 kezeli)
Még egy kérdés MP3, FLAC gapless működik vagy lessz a közeljövőben?

Ennek azért olvass utána, hogyan is van ez a feltörés! Az A-410 sem játszik le természetesen BD menüket. A Dune mint zenelejátszó igen fapados, ezer éve nem fejlesztik a zenelejátszást, nincs gappless playback szerintem, de megnézem a legújabb bétával és megírom itt. Rátenni sehogy nem kell a jukeboxot, a program által generált fájlokat látva a lejátszó megjeleníti.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: bpa » 2014.12.15. 19:30

Sziasztok!

Azt elfelejtettem hogyan tudom rátenni a lejátszóra a jukebox-ot? Próbáltam utána olvasni de csak regisztrált készülék tulajdonosnak lehet :(
Esetleg nagyvonalakban egy két mondatban le tudnátok írni?
Ja gapless lejátszásról azt olvastam hogy be kel tenni egy képet pl.album boritót az audió fájl-ok kőzzé akkor működik. Ez igaz?

Köszi
bpa

HozzászólásSzerző: bpa » 2014.12.15. 19:15

Sziasztok!

Köszi a válaszokat. A CINAVIA-t már feltörték azért gondoltam hátha kezeli (a popcorn A-410 kezeli)
Még egy kérdés MP3, FLAC gapless működik vagy lessz a közeljövőben?

Köszi
bpa

HozzászólásSzerző: Kyle » 2014.12.15. 17:42

Jukeboxot lehet számítógéppel generálni, lásd pl. a legutóbbi hírünket! De nincs beépített program ehhez, Windows vagy Mac OS X kell.
CUE-t nem kezel.
Nem megy böngészőből a YouTube.
A rádió adó neve látszik.
Szerencsére nem megy menüvel a Blu-ray film, különben szívás lenne a CINAVIA miatt.
Kyle
Adminisztrátor

Dune HD base 3d

HozzászólásSzerző: bpa » 2014.12.15. 13:58

Sziasztok!

Dune HD base 3d vásárlásán gondolkodom ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem.
- Van e a lejátszón jukebox?
- CUE playlist megyrajta?
- A webbőngészőn keresztűl megy a YOUTUBE?
- Net rádiót használva mit mutat a lejátszó kijelzője?
- Esetleg a menüs BD-iso megyrajta?

Köszi!
bpa

Vissza: Vásárlás előtti kérdések