Szerző: Kyle » 2014.03.13. 00:39
Hát, tőlünk bizonyosan nem vásároltál, legfeljebb egy viszonteladónktól. De bármelyik is volt, szívesen elintézem, hogy visszavegye, ha ez olyan probléma, ami miatt nem használható megfelelően számodra, és nem tudod megvárni, amíg megoldják. Nem hiszem, hogy a termékspecifikációk mellett (aminek a mai napig eleget tesz a Base 3D is), bármilyen ígéret bármit számít. Nem hiszem, hogy ennek bármilyen szerződéshez köze lenne, semmilyen szabály nincs arra szerintem, hogy az nem termék, ami csak áramtalanítás után kapcsol be egy távvezérlővel. Vagy hogy a készenléti állapotnak nem olyannak kell lennie, amilyen most. A Popcorn Hour lejátszók (pl. A-400) amint áramot kapnak, azonnal elindulnak, az első típust (A-100) pedig nem lehetett távvezérlővel kikapcsolni, pontosabban utána már csak áramtalanítást követően indult újra – pontosan ahogy most az Base 3D teszi. De ahogy mondtam, gond nélkül visszavetetem, ha sérülés mentes. Most sem az az érv, hogy a gyártó felelőssége, csak semmi közünk a szoftveres hibákhoz, nem tudjuk azokat megoldani, max. várhatunk a gyártóra. Ahogy annó a magyar DVB-T műsoroknál tettük a Dune tuner esetében 9 hónapot. Vissza tudok vetetni egy készüléket a vevőtől, de mi többet nem tudunk tenni vagy ígérni.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!