több fehasználó

Itt még vásárlás előtt felteheted kérdéseidet a Dune HD termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topikba minden regisztrált tag témát nyithat és írhat hozzászólást, a többi topik viszont csak vásárlók számára érhető el termékregisztráció után.
Fórum szabályok
Szabadon írható moderált topik, itt minden regisztrált fórumtag írhat hozzászólást.

Re: több fehasználó

HozzászólásSzerző: Kyle » 2026.08.17. 13:44

csurkeg írta:Így érthetőbb mire gondoltam a két felhasználó miért lenne jó?...

Igen, ilyet viszont nem lehet. Viszont vehetsz két lejátszót otthonra :)
A PLEX azt gondolom DLNA Media Renderer eszközöket lát, mint lejátszót, amire tud streamelni. Ez az Android TV-s modelleken alapból nincs (de telepíthető állítólag pl. EZ az app erre a célra). Ha saját fájlok lejátszása az izgalmas, akkor egy Pro Vision 4K jobb választás. Ha a Netflix és egyéb stream-szolgáltatás a fontos, akkor nincs más mint az AndroidTV-s Homatics Box R 4K Plus (illetve hamarosan lesz még egy modell), vagy a sokkal drágább, mindkét oprendszert futtató nagyobb modellek, mint a Duo Cinema 8K vagy az Ultra 8K. Netflix-be belépéskor már lehetnek ugye userek.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: csurkeg » 2026.08.17. 11:40

Akkor leírom máshogy. Felhasználó 1 elkezd nézni egy sorozatot mondjuk és félbehagyja felhasználó 2 meg teljesen másik résznél tart ugyan annál a sorozatnál mert nem olyan darálós mint a férje :) Így érthetőbb mire gondoltam a két felhasználó miért lenne jó? Abba még reménykedtem esetleg hozzá lehet adni plexet mint forrást Dune HD media centert nem láttam még még kézikönyvet sem, de ezek szerint a héten nem is fogom, hiába rendeltem meg szombaton Youtubeon nézegettem pár videót de általában régiek. Ha Android TV-s plexben meg lehet adni hogy lejátszó external és ott megadni Dune HD media centert mint lejátszót pl lehet fából vaskarika, de megoldás :)
csurkeg

HozzászólásSzerző: Kyle » 2026.08.17. 09:13

csurkeg írta:...Max akkor nem fogja tudni mit nézett felségem meg és mit én...

Ki nem fogja tudni? Max? :) Aki be tud lépni egy mappába, az látja, hogy az ott lévő filmeket meddig nézték, amikor kiléptek belőle. Vagy nem akarod megmondani a PIN-kódot a feleségednek sem? Egyébként nem gondolom, hogy érdemesebb a Plex klienst használni ezen a lejátszón, mint a Dune HD Media Center alkalmazást. Azt sem tudom megmondani, a Plex támogatja-e ezt a hardvert teljes körűen (pl. automatikus képfrekvencia-váltás, HD-s hangsávok továbbküldése, Dolby Vision, stb.).
A Dune HD Homatics Box R 4K Plus a jövő héten fog megérkezni hozzánk (régóta hiánycikk volt), utána már remélhetőleg folyamatosan elérhető lesz ismét viszonteladóinknál.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: csurkeg » 2026.08.16. 21:01

Kyle írta:Le tudsz zárni kóddal mappákat a szülő felügyelet menüben. Felhasználók nem léteznek, nincs hol és hogyan bejelentkezni. De ha egy mappához PIN-kódot rendelsz, akkor csak azt megadva lehet belépni oda, egyébként nem nyílik meg.

Az problémát megoldja. Max akkor nem fogja tudni mit nézett felségem meg és mit én épp hol tartunk, de plex van rajta szóval azzal működik. Megrendeltem várom megérkezzen kártyával :) Köszi a gyors választ.
csurkeg

HozzászólásSzerző: Kyle » 2026.08.16. 20:18

Le tudsz zárni kóddal mappákat a szülő felügyelet menüben. Felhasználók nem léteznek, nincs hol és hogyan bejelentkezni. De ha egy mappához PIN-kódot rendelsz, akkor csak azt megadva lehet belépni oda, egyébként nem nyílik meg.
Kyle
Adminisztrátor

több fehasználó

HozzászólásSzerző: csurkeg » 2026.08.16. 00:59

Sziasztok

Az lenne a kérdésem a Dune HD Homatics Box R 4K Plus Dune collection vagy GUI tud több felhasználós módot mint a Plex?
Az lenne feladat, hogy mondjuk gyereknek csak mese könyvtárat mutassa ne mondjuk a külön könyvtárban tárolt horror filmeket.
user1- és user 2 más collectionokat lásson az hiszem ez lenne a neve itt.
csurkeg

Vissza: Vásárlás előtti kérdések