Kyle írta:hotibi írta:...Azt lehet tudni hogy 260303_1721_r24 tv794a: Max 4K Vision 4K kb. mikor kerül bétaként erre a készülékre?
Nem, sosem lehet tudni ilyeneket előre. De nem is ez a menete, hogy egy alfa verzión dolgoznak, majd béta lesz, majd azon is dolgoznak, és hivatalos lesz. A béták szinte minden változtatás nélkül lesznek hivatalosak, volt már, hogy csak sok hónap után. Ezért is érdemes engedélyezni a menüben a béta verziók telepítését, SEMMILYEN olyan probléma sincs soha azokkal, ami miatt ne lenne érdemes azt használni, amíg nincs újabb dátumú. Az alfa verziókban lehetnek pl. egy előző verzióhoz képest visszaesések, hibák, de SOHA nem olyanok, amik az alapvető működést befolyásolnák, vagy akárcsak a Nálad tapasztaltakra hasonlító problémát okozhatják, nem a menüben navigáláson vagy épp a kurzor mozgatásán fejlesztenek, ezek működése nem változhat. És SOHA nem jött kis semmilyen olyan Dune HD béta vagy hivatalos firmware, ami lefagyást okozott volna, az meg fizikai képtelenség, hogy csak egy-egy készüléken jelentkezne egy ilyen hiba, nem mindegyiken, amin azonos firmware fut. Tehát teljesen felesleges a firmware verzókat cserélgetni, használd mindig a legújabbat, függetlenül attól, hogy béta vagy végleges! De ahogy írtam fentebb, használhatod a legújabb alfát is, nagy kellemetlenséget az sem fog okozni. Ráadásul azt látjuk, mostanában nem is kerülnek ki időben az egyes verziók leírásai a gyári oldalra, ami most ott elérhető, annál már van újabb hivatalos egyes modellekre.
Még talán nem kérdeztem, de ugye fel van jó csavarva a lejátszód hátlapján a Bluetooth antenna?
Kyle írta:Még talán nem kérdeztem, de ugye fel van jó csavarva a lejátszód hátlapján a Bluetooth antenna?
kérdezted, de azt nem válaszoltam meg. Körbe körbe lehet az antennát pozícionálni, de a menetes rögzítése az antennának rendesen rögzül a készülékhez. Az R3 táv ugyan párosítva van de a háttérvilágítású távot szoktam használni. A WiFi antenna viszont nincs a készüléken. Teszek majd még próbát és felteszem a készülék menüjében felajánlott utolsó 240619_0210_r22 stabil verziót. Ha testreszabás közben megint befagy, akkor fogom kérni hogy nézzetek rá a készülékre. 2027.január 25- ig garanciális.