max vision 4K menü

A Max Vision 4K hardverével, egyedi képességeivel kapcsolatos kérdések helye. NE ITT POSZTOLJ vélhetően szoftveres problémkról, melyek a többi, ugyanilyen processzort használó lejátszót is érinthetnek!

Re: max vision 4K menü

HozzászólásSzerző: hotibi » 2026.07.24. 11:05

Kyle írta:
hotibi írta:...A készülék garanciális.

Ez mindegy, mivel nem lehet hardveres hiba, amit mutattál. A legvalószínűbb, hogy valami, ami pl. infra jelet ad, zavarja a lejátszódat a szobában. Ha letakarod az előlapját, szerintem megállna a jobbra gomb érzékelése.
Mi az oka egyébként, hogy 2024-es firmware-t használsz? Elfelejtetted engedélyezni a béta verziók telepítését? Egyrészt a legutóbbi online frissíthető is 1+ évvel újabb már, ráadásul van idei is (lásd ITT), azt érdemes használni.

A leírt jelenségnél 240619_0210_r22" (the latest stable version) volt fent a frissítés után volt menüből reset is. A kijelzőt a jelenség észelésekor letakartam egy könyvvel, és nem állt meg.

Azt mi okozhatta hogy bekapcsoltam a készüléket, és a két gyári távval és az applikációval sem lehetett navigálni a menüben? Csak és kizárólag ki és bekapcsolni lehetett.
Végül ki kellett húznom a hálózati kábelt és vissza.

A béta verziók engedélyezve vannak de az idei az alfa és azt online nem tudom csak USB-ről telepíteni. Ami most rajta fut : 230929_0206_r21" (BETA version) Azért lett ez a választás (próbaképp) Mert futekó fórumon vagy AVS -en ezt tartják a legstabilabbnak erre a készülékhez.

"nem lehet hardveres hiba" Ezt így nagy bizonyossággal ki lehet zárni?
hotibi

Re: max vision 4K menü

HozzászólásSzerző: Kyle » 2026.07.24. 09:39

hotibi írta:...A készülék garanciális.

Ez mindegy, mivel nem lehet hardveres hiba, amit mutattál. A legvalószínűbb, hogy valami, ami pl. infra jelet ad, zavarja a lejátszódat a szobában. Ha letakarod az előlapját, szerintem megállna a jobbra gomb érzékelése.
Mi az oka egyébként, hogy 2024-es firmware-t használsz? Elfelejtetted engedélyezni a béta verziók telepítését? Egyrészt a legutóbbi online frissíthető is 1+ évvel újabb már, ráadásul van idei is (lásd ITT), azt érdemes használni.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

max vision 4K menü

HozzászólásSzerző: hotibi » 2026.07.23. 17:20

Üdv! Nemrég jelentkezett egy érdekes dolog. A linkelt videón látható. Legfrissebb firmware. Frissítés után menüből reset. Bekapcsolás és boot után nem volt hajlandó a két táv és az app használatával sem működni. Minden esetben csak kikapcsolni lehetett. Két távból elemet kivettem, cserélni akartam, hátha. App-pal bekacsoltam és a jobbra balra gomb megérintése után a videón látható jelenség. Kikapcsoltam, majd nagy nehezen tudtam menüből egy resetet csinálni majd visszatettem próbaképp egy régebbi firmware-t és ezek után ismét menüből reset. Most figyelem hogy előbukkan-e ismét a jelenség. A készülék garanciális.

ami volt firm: 240619_0210_r22" (the latest stable version)
amire leváltottam: 230929_0206_r21" (BETA version)
videó link: https://youtu.be/xFY8oqjdKsQ

Bármilyen tanács vélemény jól jönne. :roll:
hotibi

Előző

Vissza: Max Vision 4K specifikus kérdések