Android TV 12.8.6314 – béta

Re: Android TV 12.8.6314 – béta

HozzászólásSzerző: szoja » 2024.10.21. 17:46

Kezeljük fenntartásokkal ezt a hírt, de orosz fórumon olvastam, hogy a héten elkezdik az OTA frissítést a v12.8.7954-re. Elvileg a következő 2-3 hétben minden boxra meg kell érkezzen.

szerk: ez a Homatics topic-jában volt, nem a Dune-ében, de szerintem ettől függetlenül ez egy jó hír nekünk is.
szoja

HozzászólásSzerző: szoja » 2024.10.14. 16:18

Kyle írta:Félni nincs okod, de pont amit mondtak nekem ezzel kapcsolatban, azt az előző posztomban megírtam itt. Nem a Dune-ön múlik, nem ők csinálják a Homatics-ra a frissítéseket, amelyeket bizonyosan jóvá kell hagyatni a Google-lel is. Vissza tudod tenni egyébként a hivatalos, első Android TV 12-es firmware-t, ha valóban nem kapcsol Nálad ki a béta, és fogyaszt kb. 5 wattot emiatt. De nem tudom, azzal változna-e a standby problémád. Kipróbálom, most már van a közelemben ilyen lejátszó.

Pont ez a bajom, az első ATV 12-es verziót használom és semmi későbbit nem kaptam meg (amiben egyébként pont ezt orvosolták is, ha jól tudom). 11-re pedig nincs visszalépési lehetőség. Erre mondtam, hogy "beragadtam". Értem, hogy nem rajtuk múlik, de akkor most előállt egy olyan helyzet, ami nem igazán jó senkinek. Egy közel 100 ezer forintos eszköznél ez egy elég faramuci helyzet, ami végsősoron a felhasználónak okoz gondot. Nem egészséges helyzet, hogy a különböző gyártók egymásra utaltsága miatt ennyit kelljen várni egy frissítésre... Nem az 5W pluszfogyasztás zavar, hanem hogy folyamatosan aktív a benne lévő HDD - nem szeretnék adatvesztést.
szoja

HozzászólásSzerző: Kyle » 2024.10.11. 15:17

szoja írta:Félve kérdem, mire számíthatunk?

Félni nincs okod, de pont amit mondtak nekem ezzel kapcsolatban, azt az előző posztomban megírtam itt. Nem a Dune-ön múlik, nem ők csinálják a Homatics-ra a frissítéseket, amelyeket bizonyosan jóvá kell hagyatni a Google-lel is. Vissza tudod tenni egyébként a hivatalos, első Android TV 12-es firmware-t, ha valóban nem kapcsol Nálad ki a béta, és fogyaszt kb. 5 wattot emiatt. De nem tudom, azzal változna-e a standby problémád. Kipróbálom, most már van a közelemben ilyen lejátszó.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: szoja » 2024.10.10. 18:57

Kyle írta:
kotovics írta:...Nem akar jönni a hivatalos frissítés ?!

Nem akar. Ezt írta ma a Dune nekem arra a kérdésre, van-e már infójuk, mikor érkezik egy stabil 12-es verzió: még nincs, nem láttak még elég jó verziót, amit érdemes lenne átvenniük.
Az Android TV12 (a Homatics-on keresztül) a Google-től származik, a Dune-nek nincs ebben szerepe azon kívül, hogy hibajelentéseket és javaslatokat küldhet.

Félve kérdem, mire számíthatunk? Eredetileg júliusra volt igérve, az meg nem tegnap volt. Továbbra is a legnagyobb problémám, hogy jelenleg kikapcsolhatatlan a box, és bevallom, nem annyira komfortos érzés számomra.
szoja

HozzászólásSzerző: Kyle » 2024.09.12. 17:34

kotovics írta:...Nem akar jönni a hivatalos frissítés ?!

Nem akar. Ezt írta ma a Dune nekem arra a kérdésre, van-e már infójuk, mikor érkezik egy stabil 12-es verzió: még nincs, nem láttak még elég jó verziót, amit érdemes lenne átvenniük.
Az Android TV12 (a Homatics-on keresztül) a Google-től származik, a Dune-nek nincs ebben szerepe azon kívül, hogy hibajelentéseket és javaslatokat küldhet.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: kotovics » 2024.09.12. 14:59

Nincs nagy "pörgés" ezen a fórumon. Nem akar jönni a hivatalos frissítés ?!
kotovics

HozzászólásSzerző: szoja » 2024.09.02. 14:05

Kyle írta:
szoja írta:Sokan beragadtunk valamilyen bétába...

A „beragadtunk” problémát nem értem, hiszen miért gond, hogy bétának van nevezve, ha jobb, mint a hivatalos? Miért lenne érdemes visszalépni? De jelen esetben minden a Homatics-on múlik, nem a Dune-ön, így max. megkérdezni tudom a Dune-től, hogy szerintük mikor várható hivatalos frissítés.

Az én esetemben a legbosszantóbb, hogy vagy teljesen kikapcsol és távirányítóval nem, csak "kihúz-bedug" módszerrel lehet bekapcsolni, vagy csak standby-ba teszi magát, ahol viszont sokat fogyaszt, érezhetően langyos a készülékház is. Nem a fw státusza érdekes itt, egy béta is lehet stabil, de itt sajnos nincs erről szó. Sok szempontból a 11-es Android TV verzió megbízhatóbb volt, hiába több feature hiányzik a 12-höz képest. A közösség nevében is köszi, ha rákérdezel!
szoja

HozzászólásSzerző: kotovics » 2024.08.30. 09:13

Kyle írta:

megkérdezni tudom a Dune-től, hogy szerintük mikor várható hivatalos frissítés.

Az nagyon jó lenne. Köszönjük.
kotovics

HozzászólásSzerző: Kyle » 2024.08.30. 09:03

A „beragadtunk” problémát nem értem, hiszen miért gond, hogy bétának van nevezve, ha jobb, mint a hivatalos? Miért lenne érdemes visszalépni? De jelen esetben minden a Homatics-on múlik, nem a Dune-ön, így max. megkérdezni tudom a Dune-től, hogy szerintük mikor várható hivatalos frissítés.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: szoja » 2024.08.29. 19:21

Egy kicsit aggasztó, hogy még mindig nem jött az OTA frissítés. Sokan beragadtunk valamilyen bétába - végleges nincs, visszalépni meg nem lehetséges :(
szoja

ElőzőKövetkező

Vissza: Firmware-frissítések