Szellemkep?

Re: Szellemkep?

HozzászólásSzerző: Slai007 » 2011.03.10. 23:37

Kyle írta:A tévéden a legújabb firmware van? Ha esetleg le tudod videózni ami történik, az érdekelne.

igen, a legújabb firmware van a tv-n. az az érdekes se a ps3 se a laptop nem csinál ilyet. a dune is csak az új firmware-rel. beleástam, magam a témában, gyanítom a 12 bites beállítás nem tetszik neki, de akkor az update1-l miért jó? tipikus hdmi zajosodásnak tűnik., de a kábelek, foglalatok jók.(a ps3 helyén is a kábelével próbáltam:) marad fennt az update1, az előlapi kijelzés extrák hiányoznak, főleg zene hallgatásnál:) annyit cseréltem firmware-t, csodálkozok, hogy nem akadt ki:)
nagyon jó kis vas, más hardware nem hiszem, hogy bírta volna;)
Slai007

HozzászólásSzerző: Kyle » 2011.03.09. 00:06

A tévéden a legújabb firmware van? Ha esetleg le tudod videózni ami történik, az érdekelne.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Slai007 » 2011.03.08. 21:18

Kyle írta:
Slai007 írta:...szerintem tuti a firmware hibás, mert az update1-s firmwarrel nem problémázik...

Értem én, de másnál nincs ilyen gond látszólag, nálunk sem. A gyári HDMI kábellel nem próbáltad? A HAMA nem éppen a minőségéről híres... A kép érdekelne nagyon. Ide be tudod tenni a hozzászólásodba.

próbáltam képet elcsípni a dune-vel, de olyankor csak fekete képet ment le. fényképezőgéppel lehetetlen elkapni. főleg a videok leállításánál jelentkezik vízszintesen e gy pár cm. vastagságú zöld csík rendszertelen időközönként. amikor filmet játszok le, akkor is vízszintesen nagyon vékony fekete csíkok ugranak be, és egy idő után eltünik a kép. próbáltam a gyári kábellel, másik hdmi foglalatba ugyanaz. visszatettem az update1 firmware-t azzal nem csinálja. nem tudom mi tévő legyek, nem hardware hiba. marad fennt az update1-s firmware mert az tökéletes. hátha maj egy későbbi frissítés jobb lesz.
Slai007

HozzászólásSzerző: Kyle » 2011.03.03. 10:16

Slai007 írta:...szerintem tuti a firmware hibás, mert az update1-s firmwarrel nem problémázik...

Értem én, de másnál nincs ilyen gond látszólag, nálunk sem. A gyári HDMI kábellel nem próbáltad? A HAMA nem éppen a minőségéről híres... A kép érdekelne nagyon. Ide be tudod tenni a hozzászólásodba.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Slai007 » 2011.03.03. 02:31

Kyle írta:
Slai007 írta:...Remélem javítják ezt a problémát...

Szerintem, nincs ilyen gond a firmware-ben, tehát próbáljuk meg mi megoldani! Ha most visszteszed az előzőt, akkor megszűnik a probléma? Kábel jól be van dugva? Másik kábellel ki tudod próbálni? A videóbeállításokat átnézted (HDMI-CEC, színmélység, képfrekvencia)? Másik HDMI-bemeneten is csinálja? Hogyan vibrál, mikor, milyen frekvenciával?

nos igen. vissza tettem az update firmware-t azzal tökéletes. kipróbáltam ezt a frissítést többször is, de se béta se az új firmware nem jó.
hdmi 1.3 hama kábel. teszek majd fel képet. szerintem tuti a firmware hibás, mert az update1-s firmwarrel nem problémázik.
kipróbáltam több 1080p-s beállítást egyik sem jó.
Slai007

HozzászólásSzerző: Kyle » 2011.02.28. 10:38

Slai007 írta:...Remélem javítják ezt a problémát...

Szerintem, nincs ilyen gond a firmware-ben, tehát próbáljuk meg mi megoldani! Ha most visszteszed az előzőt, akkor megszűnik a probléma? Kábel jól be van dugva? Másik kábellel ki tudod próbálni? A videóbeállításokat átnézted (HDMI-CEC, színmélység, képfrekvencia)? Másik HDMI-bemeneten is csinálja? Hogyan vibrál, mikor, milyen frekvenciával?
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Slai007 » 2011.02.26. 15:17

Üdv.

Van egy kis problémám, a legújabb béta firmware-t feltettem a Smart D1-re és azóta vibrál a kép HDMI-n a gyárival nem csinálta.
TV: LG SL9500 fullos video beállításnál... Remélem javítják ezt a problémát mert sok újdonság van amit szeretnék használni.
Slai007

HozzászólásSzerző: Bubu » 2011.02.25. 00:12

Koszonom az eddigieket!
Bubu

HozzászólásSzerző: Kyle » 2011.02.24. 11:16

Akkor 720p-s kimenetet állíts be, és nézz utána, hogy 24 Hz-et tud-e. Ha nem, akkor csak 50/60 Hz legyen az autmtikus képfrekvenciaváltásnál. Ha USB-vel összekötöd a Mac-kel, persze, hogy tudsz rá másolni. Már ha a lemez formátuma olyan, amit a Mac-ed tud írni. FAT32 ne legyen, mert ott 4 GB-nál nagyobb fájl nem lehet. Ha Van Paragon NTFS drivered a Mac-re, akkor mennek az NTFS lemezek. Ha van Paragon EXTFS-ed, akkor az EXT2/3 is működik, a Dune ezt kezeli a leggyorsabban. De ha Mac HFS+-ra formázod, azzal is boldogul. Kérdés, hogy a Mac-en és a D1-en kívül még milyen eszközhöz csatlakoztatnád a winchestert, ennek függvényében dönts.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Bubu » 2011.02.24. 00:01

A tv hd ready. (sony kdf-e42a11e)
A kerdesem a slave-el kapcsolatban igazabol az lett volna, hogy tudok e a mac-rol wifi es lan nelkul file-t masolni a d1-re?
Bubu

Következő

Vissza: HD Smart D1 specifikus kérdések