Tidal

A Max Vision 4K hardverével, egyedi képességeivel kapcsolatos kérdések helye. NE ITT POSZTOLJ vélhetően szoftveres problémkról, melyek a többi, ugyanilyen processzort használó lejátszót is érinthetnek!

Re: Tidal

HozzászólásSzerző: Egoïste » 2023.05.19. 11:45

A probléma megoldódott.Az iPad beállítások menüjében a Tidal hozzáférése a helyi hálózathoz nem volt engedélyezve.
Elnézésed kérem, hogy bonyodalmat okoztam vele.
Egoïste

HozzászólásSzerző: Kyle » 2023.05.19. 09:30

Egoïste írta:Többször próbálkoztam, de a mezőben csak Sign up or login alatta email cím beírására van lehetőség...

Természetesen a login-t kell választanod, be kell lépni ahhoz, hogy a fiókodhoz kösse a Dune-t! De ez a belépés nem olyan lesz, mint a normál belépés, csak végre próbáld már ki, kérlek!
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Egoïste » 2023.05.19. 06:29

Többször próbálkoztam, de a mezőben csak Sign up or login alatta email cím beírására van lehetőség.Valószínű az iPad nem támogatja a Tidal Connect funkciót, amivel a Dune vezérelhető.
Egoïste

HozzászólásSzerző: Kyle » 2023.05.18. 12:06

Egoïste írta:...A problémát megírtam a Tidal supportnak, várom a választ...

Nincs ilyen hiba, kár volt nekik írni. A link.tidal.com hibátlanul működik a számítógépen, de gyanítom, hogy tableten is. Igen, látszólag átvált a normál login felületre (de ha megnézed a teljes URL-t, látni fogod, hogy nem csak az van, hogy „login.tidal.com”, hanem ott van utána a lényeg! De ha belépnél ekkor, akkor megjelenne a Dune összekapcsolásához a kódot kérő mező... Nekem megjelent, akármin is próbáltam, nem egyszer.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Egoïste » 2023.05.18. 05:09

Sajnos a link.tidal.com oldal nem érhető el, se az iPadon, se a Samsung Galaxyn, ugyanis azonnal átvált a link.com.login felületre, ahol felhasználói névvel lehet bejelentkezni. A problémát megírtam a Tidal supportnak, várom a választ.
Találtam angol fórumon a témával kapcsolatban hozzászólásokat, akiknek szintén nem sikerült elérni az oldalt.
Egoïste

HozzászólásSzerző: Kyle » 2023.05.16. 12:49

Egoïste írta:Ez sajnos nem így működik!Ha bejelentkezem a Tidal fiókomba, ott nincs opció, ahová beírhatnám az 5 karakterből álló kódot...

Fura, mert kipróbáltam, és volt hová beírni a kódot a webböngészőben. NEM A TIDAL.COM oldalon kell belépni a fiókodba, hanem ahogy írtam a link.tidal.com linken kell kezdeni. Ezt csináltad? Azt nem tudom, hogy a hozzáadás után a mobiltelefonon vagy épp böngészőben használt Tidal látja-e a Dune-t, mint lejátszót a belső hálózaton (kipróbáljuk), de a Dune-ön futó Tidal app bizonyosan lejátszik majd. Mondjuk eddig nem volt arról szó, hogy azt várod, hogy a mobilos Tidal appal vezérelhesd a Tidal lejátszást a Dune-ön.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Egoïste » 2023.05.16. 04:10

Ez sajnos nem így működik!Ha bejelentkezem a Tidal fiókomba, ott nincs opció, ahová beírhatnám az 5 karakterből álló kódot, ugyanis a Dunebe integrálva kellene lenni a Tidal licencnek, úgy vezérelhető lenne a Tidal connect segítségével iOS/Android/Win készülékről.
A Tidal honlapján felsorolják azon készülékeket, amelyek támogatják a Tidal connect funkciót.A Dune nincs a listán.
Lehet, hogy én rosszul értelmeztem, ha valakinek van erre megoldása, kérem írja le.
Egoïste

HozzászólásSzerző: Kyle » 2023.05.15. 09:42

Egoïste írta:A Tidal app telepítését követően 4-6 jegyű karakter jelenik meg, amit nem tudom hová kell bemásolni...

Az van a képernyőn, ahol a kódod is megkapod a Dune-ön elindított TIDAL appban, hogy a link.tidal.com oldalra jelentkezz be a TIDAL fiókoddal, és ott semmi más lehetőség nincs, mint megadni ezt a kódod, amivel a Dune-t a fiókodhoz köti. Tehát pl. a számítógépeden, vagy a telefonon egy böngészőben jelentkezz be ezen az oldalon!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Kyle » 2023.05.14. 20:44

Egoïste írta:Úgy tűnik, erre nem kapok választ.

Soha az életben, tuti! De pénteken 17:37-kor kérdezted. Most vasárnap este van. Kérlek, ne várd el, hogy hétvégén is tudjunk és akarjunk válaszolni minden kérdésre. Gyakran megtesszük (bár csak hétközben van munkaidőnk), de mivel nekem nincs TIDAL fiókom, kénytelen leszek megvárni a hétfőt, amíg egy másik kollégánk – akinek van – kipróbálja. Ettől még a többi felhasználó válaszolhat hétvégén is, ők főleg ekkor járnak itt. De ne várd el tőlük se, és kérlek ne posztolj ilyeneket, nem segít senkin! Türelem...
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Egoïste » 2023.05.14. 17:56

Úgy tűnik, erre nem kapok választ.
Egoïste

Következő

Vissza: Max Vision 4K specifikus kérdések