Belső merevlemez probléma

Re: Belső merevlemez probléma

HozzászólásSzerző: Kyle » 2011.02.21. 20:20

A terméktámogatást ne keverd össze a garanciális ügyintézéssel (Neked úgy látom, erre lesz szükséged), tehát a garlevelen látható címünkre juttasd vissza légyszíves a készüléket! Ha megvan a doboza, akkor légyszíves abban, úgy biztonságosabban szállítható, mint bármi másban. Ha tényleg hardverhiba, cseréljük 1–2 napon belül, mivel van jelenleg raktáron.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: tanzen » 2011.02.21. 20:06

Ez frankó és pont kifogtam volna egy ilyet? :( És akkor kinek írjak,telefonáljak stb. stb?A lejátszo.hu-n rendeltem de ott egyből ideirányítanak hogy itt van a terméktámogatás.
tanzen

HozzászólásSzerző: Kyle » 2011.02.21. 12:12

Hardverhiba, garanciális javítás. D1-nél volt egy ilyen széria, ami hajlamos a belső SATA vezérlő meghibásodására.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: lacko6 » 2011.02.19. 16:24

Nem tudok sokat segíteni DE amikor beleraktam a wd 2tb -s merevlemezt, észrevehetö volt a 2 sata alaplapi csatakozo gubanca :shock: . :arrow: Tervezésí hiba szerintem de a 2 kábel elég durván megtörik(ki is huztam az e satásat sajnos) de még igy is törik a kábel 1 kicsit .Ha nem megy más vinyoval-se akkor megttört a kábel ,szerintem garancia.
lacko6

Belső merevlemez probléma

HozzászólásSzerző: tanzen » 2011.02.19. 15:36

Üdv
Szeretnék egy kis segítséget kérni mert valami nem oké a D1-esemmel.Az egész azzal kezdődött csütörtök óta valami ciripelő hangot hallottam a tv szekrény felől.Tegnap sikerült beazonosítani,a dune-ból jött a hang,mégpedig a beépített merevlemez felől.Kiszedtem és beraktam a pc-be hogy megnézzem hátha az a problémás,semmi gond.Van egy e-sata-s külső merevlemez a dune-ra kötve,kivettem belőle és beraktam a dune-ba,az eredmény,megint a ciripelő hang.Merevlemez nélkül nincs ilyen hang.Azt teljesen kizártam hogy mindkettő vagy akármelyik merevlemezzel lenne a gond de mégis csak akkor okoz gondot amikor benne van.Most már ott tartok hogy meg sem jelenik a menüben a merevlemez.Mindkettő western digital 2TB-os,a belső kb 3 hónapos,a rack-ben lévő 2 hetes.A dune-t tavaly év végén vettem és a legújabb béta firmware-t használom.
Ha szervizes gond,kihez kell vinni?Ha nem az akkor mit tudok tenni?
tanzen

Előző

Vissza: HD Smart D1 specifikus kérdések