Dune Hd Real 4k blutooth távirányító hiba

Fórum szabályok
Zárt topik, csak termékregisztráció után írhatsz ide!

Re: Dune Hd Real 4k blutooth távirányító hiba

HozzászólásSzerző: beneazs » 2022.04.16. 10:45

Köszönöm a segítséget.
Rá raktam a két antennát, most müködik rendesen.
beneazs

Re: Dune Hd Real 4k blutooth távirányító hiba

HozzászólásSzerző: Kyle » 2022.03.31. 09:22

beneazs írta:...Megjegyzem az antennákat nem csavartam rá, mert azt olvastam, hogy a Wi-Fi-hez kell csak...

Ezt hol olvastad? Ha nálunk, javítjuk máris. Mert ha kinyitod a lejátszó mellé kapott és tőlünk magyarul is letölthető gyors üzembe helyezési útmutatót, akkor abban azt látod, hogy Wifi+Bluetooth antennát kaptál a lejátszóhoz. Ha az antennát szabályosan felhelyezve is hasonló gondjaid lesznek, akkor add be bevizsgálásra a készüléket (pontosabban a távvezérlőt elegendő) a szervizbe! Az infra vevő nem a Bluetooth-os távvezérlő (amiben infra csak a TV-hez használható) működtetését segíti, hanem pl. a Dune saját prémium világítós infra távvezérlőjéhez, vagy otthonautomatizálási rendszerekhez, univerzális infra távvezérlőkhöz készült.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

Dune Hd Real 4k blutooth távirányító hiba

HozzászólásSzerző: beneazs » 2022.03.30. 22:30

Üdv sors társak.
Nekem már az első üzembehelyezéskor jelentkeztek a távirányító problémái. Be tudom kapcsolni a lejátszót vele, de aztán semmit nem csinál.( A TV-m távirányítójával tudok lépkedni, meg elindítani, de nem tudok hangsávot vagy feliratot váltani). Aztán megnyomom a stop gombot, és nem tudom hanyadik megnyomásra megáll a lejátszás. De megint ott tartok, hogy nem reagál semmilyen gomb megnyomására. De néha, mikor úgy gondolja, akkor működik. Megjegyzem az antennákat nem csavartam rá, mert azt olvastam, hogy a Wi-Fi-hez kell csak. Bedugtam az infravevőt is hátha azzal majd működik, de nem.
Köszönöm a hozzászólásokat.
beneazs

Vissza: Egyéb funkciók