1440 hiba

Ebben a topikban a Netflix androidos alkalmazás használhatóságával kapcsolatos kérdések, problémák találhatóak

Re: 1440 hiba

HozzászólásSzerző: mars67 » 2021.04.30. 18:05

Sziasztok
A Dune 4k Pro-n
A legújabb béta van fent,a lejátszón lévő gyári Netflix lett újra telepítve
mars67

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.04.28. 10:16

bodnapet írta:...Nem is értem, hogy miért tanácsoltad az automatikus felbontásváltás kikapcsolást, mert az gyakorlatilag azt jelenti, hogy mindent felkonvertál a Dune 4K HDR-re...

Azt javasoltam, mert a Dune-nel érdemes mindent felkonvertálni, ha egyszer már 4K-s a tévéd vagy vetítőd. Nem lesz attól HDR-be átrakva, hogy a fullHD-t mondjuk felkonvertálja. A HDR-konverziót nincs értelme kényszeríteni, ha nem HDR a forrás, akkor ne állítsd be, hogy kinvertálja HDR-be! És jó eséllyel szebben csinálja a 4K-ra felskálázást a Dune, mint a legtöbb TV, már csak ezért is ajánlottam őt használni. És azért javasoltam, hogy kapcsold ki (és állandó 4K kimenet legyen beállítva), hogy a Netflix app azt lássa, hogy 4K-képes hardveren fut. Ha fullHD a kimeneted, és mindig átvált automatikusan 4K-r a fájl indításakor, akkor ezt fullHD-s hardvernek láthatja egy-egy alkalmazás.
Igen, a Pro Vision Solo 4K-n jelenleg megy 4K-ban, HDR színnel a Netflix. És ki van kapcsolva az automatikus felbontásváltás, természetesen.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: ZB2 » 2021.04.26. 21:16

mars67 írta:Sziasztok
Nekem műkődik Dune Pro 4K-án a Netflix

Légyszíves segíts. A Dune melyik firmware? A Netflix melyik verzió? Nekem sajnos a Dune 200914_1539_r13 és Netflix 7.99.0 bulid 14 35427 nem műkődik. Köszönöm!
ZB2

HozzászólásSzerző: bodnapet » 2021.04.26. 19:44

Kyle írta:És felraktad a tegnapi bétát? Javaslok még egy factory resetet, illetve a Netflix app törlését és újratelepítését a firmware és a reset után. Ugye nincs engedélyezve az automatikus felbontásváltás?

Még mindig itt tartok, a 4K HDR a NETFLIX-en nálam (sem, van még egy fórumtárs, akinél szintén) nem működik. Nem is értem, hogy miért tanácsoltad az automatikus felbontásváltás kikapcsolást, mert az gyakorlatilag azt jelenti, hogy mindent felkonvertál a Dune 4K HDR-re. Hát ez csapott be engem, ezért írta a projektor, hogy 4K HDR az info gomb 1080 ellenére.

Most akkor nálad a Solo Vision-on megy a 4k HDR vagy nem? Jó lenne egy korrekt válasz! Köszi!
bodnapet

HozzászólásSzerző: mars67 » 2021.04.21. 18:11

Sziasztok
Nekem műkődik Dune Pro 4K-án a Netflix
mars67

HozzászólásSzerző: ZB2 » 2021.04.19. 18:12

Kyle írta:
ZB2 írta:Nem szeretnék összeveszni veled...

Nem kell összeveszned senkivel, de mivel a Dune-nek semmi köze ahhoz, hogy a Netflix app valamelyik verziója működik-e és ha igen hogyan a Pro 4K-n, így mi nem tudunk semmit tenni ezügyben. Értem, hogy eddig ment a Netflix alkalmazása sok millió eszközön, most pár hete meg már nem megy annyin. A Dune-ön minden adott ahhoz (ezt idézed immár másodszorra), hogy a Netflix (vagy a YouTube) működjön rajta 4K HDR-ben akár. De nem azt állítja az idézet, hogy működik, csak hogy működhet, mivel megvannak a megfelelő védelmi szintek az Androidban, ami kell hozzá. Ettől függetlenül – ahogy Te is írtad – pár héttel ezelőttig működött is fullHD-ban, 5.1-es SD hanggal. Akkor változott valami, amit a Pro 4K II és nagyobb modellekhez illesztett Netflix appban a Dune-nek sikerült is lekövetnie pár napja. A Dune a Pro 4K II és nagyobb modelleknél megoldotta a 4K-s lejátszást tavaly, azóta kisebb megszakítással ez működik is ezeken. A Pro 4K-ra az Aptoide és a Play Store-ból letölthető Netflix alkalmazás telepíthető jelenleg, ezekhez semmi köze a Dune-nek, ahogy a többi sok ezer més apphoz se. Így ők vagy mi nem tudunk segíteni, hogy működjön Nálad is. Csak egy frissítésben bízhatsz a Netflix részéről.

Köszönöm a korrekt választ!
ZB2

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.04.19. 17:07

ZB2 írta:Nem szeretnék összeveszni veled...

Nem kell összeveszned senkivel, de mivel a Dune-nek semmi köze ahhoz, hogy a Netflix app valamelyik verziója működik-e és ha igen hogyan a Pro 4K-n, így mi nem tudunk semmit tenni ezügyben. Értem, hogy eddig ment a Netflix alkalmazása sok millió eszközön, most pár hete meg már nem megy annyin. A Dune-ön minden adott ahhoz (ezt idézed immár másodszorra), hogy a Netflix (vagy a YouTube) működjön rajta 4K HDR-ben akár. De nem azt állítja az idézet, hogy működik, csak hogy működhet, mivel megvannak a megfelelő védelmi szintek az Androidban, ami kell hozzá. Ettől függetlenül – ahogy Te is írtad – pár héttel ezelőttig működött is fullHD-ban, 5.1-es SD hanggal. Akkor változott valami, amit a Pro 4K II és nagyobb modellekhez illesztett Netflix appban a Dune-nek sikerült is lekövetnie pár napja. A Dune a Pro 4K II és nagyobb modelleknél megoldotta a 4K-s lejátszást tavaly, azóta kisebb megszakítással ez működik is ezeken. A Pro 4K-ra az Aptoide és a Play Store-ból letölthető Netflix alkalmazás telepíthető jelenleg, ezekhez semmi köze a Dune-nek, ahogy a többi sok ezer més apphoz se. Így ők vagy mi nem tudunk segíteni, hogy működjön Nálad is. Csak egy frissítésben bízhatsz a Netflix részéről.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: ZB2 » 2021.04.19. 14:41

Kyle írta:
ZB2 írta:...Erre mi a megoldás?

Ezt ma 11:11-kor máe megválaszoltam Neked.

Nem szeretnék összeveszni veled, de nem igazán látom a választ a kérdésemre. Ne haragudj, de az nem válasz, hogy kérdezd meg a Netflixet. Én hozzátok fordulok és mint a forgalamzót kérdezlek, hogy a tőlletek vásárolt PRO 4K lejátszón miért nem tudok Netflixet nézni. EDDIG MŰKÖDÖTT RAJTA A NEFLIX !!! Kérlek ne mond, hogy ti sosem írtátok a Netflix kompatibilitást, sőt akár idézem " Netflix is engedélyezze rajta a lejátszást 4K felbontással is, nem csak fullHD-ban." Nézd meg a korábbi leírást nem én találtam ki. https://lejatszo.hu/?t=dune-hd-pro-4k Szívesen megbeszélem ezt veled akár telefonon is. Én tanácsot szeretnék a hogyan tovább a Pro 4K esetében . Hívjam fel a szegedi üzletet? Várom válaszod és köszönöm!
ZB2

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.04.19. 11:51

ZB2 írta:...Erre mi a megoldás?

Ezt ma 11:11-kor már megválaszoltam Neked.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: ZB2 » 2021.04.19. 10:51

Kyle írta:
ZB2 írta:...Akkor ez már nemigaz?...

Ne kezdjük el megint, olvass vissza kérlek ebben a topikban, mennyi posztban volt már erről szó, főleg, mikor pár hétig nem ment a Netflix! Igen, mindez igaz, most is rendelkezik mindezzel, de a Netflix mégsem engedi a 4K-t, kérdezd meg tőlük, miért nem! A Pro 4K II volt az első, amin eleinte fullHD-ban, majd egy frissítéstől kezdve 4K-ban is működött. Azt, hogy működik a 4K Netflix, szerintem nem írta egy viszonteladónk sem a Pro 4K kapcsán, mivel sosem működött. a YouTube igen.

Bocsánat, de nekem most se megy a Netflix. Én már annak is örülnék ha full HD -ban tudnám nézni. Erre mi a megoldás? Nagyon köszönöm!
ZB2

ElőzőKövetkező

Vissza: Netflix