pupi1973 írta:Kyle írta:pupi1973 írta:... Kipróbáltam, csináltam egy új megosztást beleraktam egy file-t mindenki tud csatlakozni csak a Dune nem
És ha bejelölöd a „Nem-privilegizált portokról...” opciót? KODI Androidon pl. csak így tud NFS-t. Illetve én is így használom Synology-ról. Egyébként felesleges több NFS-szabályt létrehozni különböző IP-címekkel (ekkor ugye a lejátszónak is fix IP-t kellene beállítani), egyszerűbb lenne, ha csak egy szabályod lenne: *.* vagy simán * (csillag).
Szia!
Ki próbáltam a nem Nem-privilegizált portokról opciót nem megy. A Lejátszók nálam fix IP- vannak, meg a NAS-ok is természetesen. Kipróbáltam a *,* , a 192.168.0.0/24, és a sima * -ot az IP nél.
De semmi változás. Írtam a Syno fórumba is hátha ott lesz valami ötlete valakinek. Köszi a segítséget.
Szia Kyle!
Ma visszaállítottam gyári alapba, és dhcp hagytam a dune-t. A következő beállításokkal:

Sajnos a Dune-nem tud csatlakozni. Érdemes firmwaret frissíteni ugyannarra a verzióra hátha annak van valami hibája?
Közben észre vettem, hogy a 200907_2332_R14 firmware van rajta, 200910_2300_R14 lecseréltem erre hátha, sajnos így se megy NFS-n csak SMB.
Ki próbáltam adroidos alkalmazással SPMC, Kodi ezek viszont tudnak NFS-n csatlakozni. Azt látom hogy ezek az appok az nfs://192.168.0.5/volume1/video címen csatlakoznak. Beírtam a Dune forrásoknál ezt de így sem megy. Ez nem egy szoftver hiba?