Szerző: fsandro » 2011.01.23. 20:07
Vásároltam egy D1 + BE összeállítást.
3 napja használom a rendszet, az eddigi tapasztalataim alapján a Blue-ray modul néha elég furán viselkedik.
- van olyan DVD film ( eredeti, gyári kiadás ), melyet "ugrálva" játszik le - olyan, mintha folyamatosan, 1-2 másodpercet léptetném a filmet
- több audio CD-t próbáltam, az egyiket ( eredeti, gyári ) nem játssza le. Viszont, a nagyobb gond az, hogy amikor behelyeztem, elkezdte pörgetni, majd a D1 teljesen lemerevedett. Nem reagált a távirányító gombjaira, sőt, az előlapi ON/OFF gombbal sem lehetett kikapcsolni. A legnagyobb probléma, hogy az EJECT funkció sem működik - a CD-t nem tudom kivenni a BE -ből ( sajnos, mechanikus nyitást lehetővé tevő furat nincs rajta ). Ha a BE -t hátul lekapcsolom, a D1 pár másodperc múlva "magához tér" és teljesen jól működik. Ha a BE -t visszakapcsolom, minden probléma kezdődik elölről. A helyzet nem változik akkor sem, ha a D1 -et
is újra indítom
Olyan, mintha ezt a CD-t nem tudná beolvasni a BE, de folyamatosan próbálkozik, mialatt "fogja" a D1 -et.
A reklámban ezt olvastam : " Ez a modul speciális, csúcsminőségű Blu-ray meghajtót tartalmaz, ami a halk mechanikát és a Sony által gyártott optikát is jellemzői között tudhatja.".
Hát, nem tudom - ahhoz képest a disc-ek pörgetése lejátszás alatt is elég hangos, az említett CD-t pedig más lejátszókkal eddig mindig, gond nélkül tudtam hallgatni.
Mi a csudát tegyek ??? - valahogy csak ki kellene venni a meghajtóból a lemezt ...
S.
Üdv !
S.