Blu Ray lejátszása külső meghajtóról

Fórum szabályok
Zárt topik, csak termékregisztráció után írhatsz ide!

Re: Blu Ray lejátszása külső meghajtóról

HozzászólásSzerző: Kyle » 2020.02.04. 15:36

MasterDj írta:T...Akkor itt konkrétan egy HiSilicon processzoros média lejátszó simán le játsza ezt a filmet ?

Annyit mondhatok, hogy az problémás rész működik egy HiMedia-n. Nem néztem végig a filmet rajta. Ebből nem következik, hogy más hasonló processzoros lejátszón is megy, illetve az sem, hogy nincs sok más fájl, ami meg mondjuk a Dune-ön megy, és azokon nem. De megmutatjuk a hibát a Dune-nek, valamit mondani fognak rá.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: MasterDj » 2020.02.03. 23:01

Tehát HiSilicon processzoros HiMedia-val nincs ilyen gond. Akkor itt konkrétan egy HiSilicon processzoros média lejátszó simán le játsza ezt a filmet ? Egreat A11 ez is ????
MasterDj

HozzászólásSzerző: MasterDj » 2020.01.31. 16:27

Kyle írta:
MasterDj írta:...Köszönöm előre is :)

Megnéztem, a hangot elveszíti az erősítő többször 20 perc és kb. 20 perc 30 mp. között. Egy HiSilicon processzoros HiMedia-val nincs ilyen gond. Egy Realtek-es Zidoo-val van, ezen a környéken, de nem pont ugyanott megtörténik a hang kiadása. Azt gondolom, a Realtek SDK-ban valami az adott MKV konténerben hibát lát, vagy hibásan kezeli azt, ha nincs benne hiba. Megmutatjuk a Dune-nek a fájlt.

Nagyon szépen köszönöm egy évben ha van 2 ilyen film. De örülnék neki ha megoldanák a srácok és köszönöm a segítséged ;) :)
MasterDj

HozzászólásSzerző: Kyle » 2020.01.31. 14:10

MasterDj írta:...Köszönöm előre is :)

Megnéztem, a hangot elveszíti az erősítő többször 20 perc és kb. 20 perc 30 mp. között. Egy HiSilicon processzoros HiMedia-val nincs ilyen gond. Egy Realtek-es Zidoo-val van, ezen a környéken, de nem pont ugyanott megtörténik a hang kiadása. Azt gondolom, a Realtek SDK-ban valami az adott MKV konténerben hibát lát, vagy hibásan kezeli azt, ha nincs benne hiba. Megmutatjuk a Dune-nek a fájlt.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: MasterDj » 2020.01.31. 12:43

Kyle írta:
MasterDj írta:Közben belső merevlemezzel is megnéztem és bizony szaggat a gemini man tekerd oda 19 perchez mikor a medencéből ki huzzák kölyöként majd támadás éri és mászik lefelé a pincébe. majd ott elkezd telefonálni minden alkalommal ott laggol szaggat a hang külső belső pendrive minden cuccról...

Megnézzük 19 percnél is...

Köszönöm előre is :)
MasterDj

HozzászólásSzerző: Kyle » 2020.01.31. 10:13

MasterDj írta:Közben belső merevlemezzel is megnéztem és bizony szaggat a gemini man tekerd oda 19 perchez mikor a medencéből ki huzzák kölyöként majd támadás éri és mászik lefelé a pincébe. majd ott elkezd telefonálni minden alkalommal ott laggol szaggat a hang külső belső pendrive minden cuccról...

Megnézzük 19 percnél is...
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Timmy » 2020.01.30. 21:18

MasterDj írta:Ám ennek a párositásáról kérhetnék egy linket?

Ezen topikok erről szólnak:
Lejátszás Windows-os gépről
Lejátszás NAS-ról
Timmy

HozzászólásSzerző: MasterDj » 2020.01.30. 20:51

Közben belső merevlemezzel is megnéztem és bizony szaggat a gemini man tekerd oda 19 perchez mikor a medencéből ki huzzák kölyöként majd támadás éri és mászik lefelé a pincébe. majd ott elkezd telefonálni minden alkalommal ott laggol szaggat a hang külső belső pendrive minden cuccról. és mindig ugyan ott elsőnek azt hittem a film a gond de nem mert a tévére dugva tökéletes nem értem komolyan...
MasterDj

HozzászólásSzerző: MasterDj » 2020.01.30. 20:49

Timmy írta:Az internet szolgáltató által kapott sebesség nem befolyásolja ezt. A lejátszás belső hálózaton keresztül történik, így elegendő egy gigabites router, és minimum Cat 5e típusú kábelek.

Az szuper köszi ennek örülök mert sajnos itt csak 50mb/s internet a max :D Ám ennek a párositásáról kérhetnék egy linket?

Egyébként egy sima hagyományos router nem elég hozzá? Mert a t-home amit ad csak az van itthon. És abba van bele dugva a tv a lejátszó meg a gépem is és ide lenne dugva a NAS-is..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MasterDj 2020.02.05. 00:17-kor.
MasterDj

HozzászólásSzerző: Timmy » 2020.01.30. 19:44

Az internet szolgáltató által kapott sebesség nem befolyásolja ezt. A lejátszás belső hálózaton keresztül történik, így elegendő egy gigabites router, és minimum Cat 5e típusú kábelek.
Timmy

ElőzőKövetkező

Vissza: Blu-ray lejátszása