Írtad hogy küldjek felirat filet és hozzá a filmet is amin csúszkál a felirat.
Linket nem tennék be ide de az orosz oldalról van egy film Crossing Over 22,06 GB amiből kivettem az m2ts filmfilet és ahhoz tettem egy feliratot.Nem a felirattal van a hiba,hanem a filmet nem játssza rendesen,ennél van hogy ha már elindítottam és megállítom a filmet és legközelebb ugyanonnan folytatnám ahol abbahagytam,akkor képileg ugyanonnan folytatja,de a számláló 0 ról indul és ahhoz szinkronizálja sajnos a gép a feliratot,tehát a felirat a legelejétől indul és nem onnan ahol a kép éppen tart.Tudom orosz anyag az biztos szar,de az érdekes hogy akár laptopon,akár egy Himedia Q10 Pron nézve hibátlanul megy,csak a Dunenek van gondja vele.Viszont a nagyobb gond az a kép akadozása az előző hozzászólásomban említett anyagokkal,de nemcsak ezekkel,csak ezeket néztem legutóbb.
Szia!
TS Muxer-el tedd be a filmbe a feliratot, viszont a BD struktúra a sup fájlt szereti, előbb konvertáld át az srt formátumot. Egy BD-nél aminél csak a fő filmet szeretnéd megtartani, BD struktúrába kell ugyan úgy lementeni a normális lejátszáshoz, nem elég csak m2ts-t készíteni belőle. Említett oldalon van egy mkv remux is, azzal tutira menne az srt feliratod. ( De ott hiányzik a HD hangsáv
Remélem tudtam segíteni!
Üdv