Felület testreszabása, skin-ezés

Fórum szabályok
Zárt topik, csak termékregisztráció után írhatsz ide!

Re: Felület testreszabása, skin-ezés

HozzászólásSzerző: maxhim » 2018.07.16. 16:26

Igen, ez valószínűleg így van. Nem baj, nem is fontos, csak a kihívás miatt kezdtem bele :)
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
Amazon Fire TV Stick 4K MAX
maxhim

HozzászólásSzerző: Kyle » 2018.07.16. 15:13

maxhim írta:...A skinben lévő monitorvédő nem működik, vagy ha igen, nem tudom hol lehetne elővarázsolni.

Azt gondolom, az Android-alapú Dune-ökön a skin-ben lévő már nem is fog működni, itt az Android az „úr” ilyesmik felett.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: maxhim » 2018.07.16. 14:40

Félreértettél. Az Androidon belüli monitorvédők működnek, nekem a SZÍNEK van beállítva 3 percre. A skinben lévő monitorvédő nem működik, vagy ha igen, nem tudom hol lehetne elővarázsolni.
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
maxhim

HozzászólásSzerző: Kyle » 2018.07.16. 10:21

maxhim írta:A monitorvédő semmit sem ér, mert nem is tudom, hol kellene aktiválni...

A Dune beállítások/Általános menüben és az Android beállításoknál is be tudod állítani, hogy mennyi idő után induljon el. Hogy melyik fajta, azt csak az Android beállításainál választhatod. Nem tudom, miért mondod, hogy semmit sem ér, úgy működik, ahogy kell neki.
Skin-eket a Dune Store-ból lehetett eddig a Dune-ökre letölteni a kezelőfelületen. A Pro 4K-n (még?) nincs Dune Store, így csak az interneten lehetne keresgélni, illetve van a néhány beépített ugye a Beállítások/Megjelenés menüben.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: maxhim » 2018.07.15. 22:22

A monitorvédő semmit sem ér, mert nem is tudom, hol kellene aktiválni. Az andoidban lévő kétféle használható csupán : a színek és az óra. De ez nem is fontos. A háttérkép kérdése már érdekesebb, mert lecseréltem ugyan az alap képet, de az új nem mindegyik oldalon jelenik meg. Egyébként honnan lehet skineket beszerezni hozzá? Vagy arra még várni kell?
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
maxhim

Felület testreszabása, skin-ezés

HozzászólásSzerző: maxhim » 2018.07.14. 17:17

Kicsit utána néztem ennek a bőrözési lehetőségnek. Nem tűnik bonyolultnak, de azért még bele kell ásnom magam. Egy gyors változást azért eszközöltem : a Zappiti ezüst színű skinét megvariáltam, bár még csak két helyen. Megváltoztattam a háttérképet és a gyári monitorvédő kép helyett csináltam egy sajátot. Dune Hd Pro 4K készülékről van szó
A monitorvédőt még tesztelem :)

Kép
Kép
Kép
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
maxhim

Vissza: Egyéb funkciók