dune303D új firmware

Fórum szabályok
Zárt topik, csak termékregisztráció után írhatsz ide!

Re: dune303D új firmware

HozzászólásSzerző: solaris64 » 2017.11.23. 23:06

Van igazság abban amit írsz, ez van ;) Ha piszkálja a fantáziám az ingyenes Jukebox akkor a régi árához viszonyíítva féláron eladható a 303D és a solo lite-vel pedig közelebb leszek a 4K-hoz.
Köszönöm a segítséged!
solaris64

HozzászólásSzerző: Kyle » 2017.11.22. 12:28

solaris64 írta:...De nehogy már fizessek 6000Ft-ot évente ezért a kategórizáló programért egy kis borító megjelenítés...

Na de hát ez a lényeg, amit írsz! Kijött egy új termék, amit ha tetszik, meg tudsz venni, és használhatod a készülékeden. Ha nem ér Neked ennyit, nem kell megvenned! Miért nem örülsz ennek az új lehetőségnek? Azért, mert az új készülékeknél ez alapszolgáltatás? Azok árába bele lett kalkulálva, hogy a legfőbb fejlesztés mostanában a jukebox lesz. A korábbi fejlesztések eredményeit már tartalmazza az új firmware, így azokra már nem kell a gyártónak erőforrást és időt áldoznia. De a Te készüléked idején még arra kellett költenie. A Te készüléked árába, az akkori fejlesztések voltak bekalkulálva. De ez nem valami Dune huncutság, hanem így működik (vagy még így se) kb. minden gyártónál. Csak a pár éves tévédre nem tudod megvenni a Netflix appot esetleg, hiába szerenéd. Itt meg van lehetőséged arra, hogy anélkül kapjál újabb funkciót, extra szolgáltatást, hogy el kellene adnod a régi eszközt, sokat bukva rajta. Ezt én nem rónám fel egy gyártónak sem.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: solaris64 » 2017.11.21. 18:42

Látom igen nagy a vélemény különbség köztünk.Mondhatsz bármit én azért elvárnám hogy visszafele kompatibilis legyen.De csak azért mert egy 4 éves készülékről beszélünk,nem 8-10 évesről.Szerinted lefedi a a "jóideje nem gyártott" állításod? Aligha.Talán még azt is elfogadhatóbbnak tartanám hogy fix összegért megvenné az ember. De nehogy már fizessek 6000Ft-ot évente ezért a kategórizáló programért egy kis borító megjelenítés... stb.Ugyan már ;)
Kíváncsiságból előfizettem egy hónapot,de lehet marad a dune_folder.txt
Köszönöm a segítséget!
További szép napot ;)

Ui:
Ettől függetlenül még mindig Dune párti vagyok.Mert nagyon megbízható stabil lejátszó :cry:
solaris64

HozzászólásSzerző: Kyle » 2017.11.21. 09:50

solaris64 írta:...Miért is érdemelné meg az a régebbi vásárló aki annó adott érte 70 pár ezer forintot :roll: Itt az alkalom vegyél újat abban ingyenes a jukebox...

Tehát miért nem adnak komoly erőforrásokat igénylő munka eredményeképpen ingyen valamit azon, már jó ideje nem gyártott készülék mellé is, amelyet az aktuális modelleknél jóval többet, hosszabb ideig támogattak már fejlesztéssel? Kapott a TV-303D is számos új funkciót, amely nem volt benne a vételárban. Éveken keresztül kaptál frissítéseket hozzá, amelyek nem csak hibajavításokat tartalmaztak. De ez nem elég. Értem én, szerintem Te is, csak nem akarod. Örülhetsz, ha kapsz egy újabb funkciót, amiért nem fizettél a vásárláskor, de ezt nem várhatod el, max. örülhetsz neki.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: solaris64 » 2017.11.20. 21:50

Igazad van tényleg ott van minden a link alatt leírva elnézést a figyelmetlenségemért,azért köszönöm a gyors választ!
De igazán nagy köszönet a Dune-nek jár ezért a nemes gesztusért :)
"
Így a próbaidőszak lejárta után nem kell licenct vásárolni az európai Solo Lite-okhoz, csak a régebbi modelleken lesz fizetős a jukebox
"
Miért is érdemelné meg az a régebbi vásárló aki annó adott érte 70 pár ezer forintot :roll: Itt az alkalom vegyél újat abban ingyenes a jukebox :lol: Frankó üzletpolitika :D
solaris64

HozzászólásSzerző: Kyle » 2017.11.20. 21:20

solaris64 írta:...Most pedig kiírta hogy fizetős a jukebox,fizessek érte 1 hó 2 euro vagy 1év 20 euro...

Eddig is kiírta, hogy 1 hónap próbaidőszakod van. Kérlek, kövesd a híreinket a főoldalon! De a firmware megjelenésekor is leírtuk mindezt ITT.
Kyle
Adminisztrátor

dune303D új firmware

HozzászólásSzerző: solaris64 » 2017.11.20. 20:50

Sziasztok!
Szeretném megkérdezni hogy frissítettem a 303D lejátszómon a firmware-t 1 hónapja.
Most pedig kiírta hogy fizetős a jukebox,fizessek érte 1 hó 2 euro vagy 1év 20 euro.
Ez most komoly?
Köszönöm a választ
solaris64

Vissza: Egyéb funkciók