Bluray 3D lejátszás

Fórum szabályok
Zárt topik, csak termékregisztráció után írhatsz ide!

Re: Bluray 3D lejátszás

HozzászólásSzerző: BENKOLASZLO » 2010.12.27. 16:11

. :ugeek:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BENKOLASZLO 2010.12.28. 17:36-kor.
BENKOLASZLO

HozzászólásSzerző: Kyle » 2010.12.11. 20:34

szepi0808 írta:Már van egy pár Side by Side 3D mkv-m, de az lenne az igazi, ha nem lenne tömörítve...

Már hogy-hogy nem lenne tömörítve? A Blu-ray is és a legtöbb MKV is H.264 tömörítéssel készül. Miért ne lehetne a HD-s hang az mkv-ban, tedd bele, ha Te csinálod a 3D-s blu-ray-ből az mkv-t! De egész sok side-by-side film van már mkv-ban HD-s hanggal, ahogy látom.
Nem értem az m2ts-es mondatodat, nem m2ts a 3D filmeknél a fájlformátum. A side-by-side abból készül, ami a 3D-s blu-ray-en van.
Azt hiszem azt akarod mondani, hogy 1920x1080-as 3D-s filmet szeretnél látni, nem pedig mondjuk 960x1080-at (ami egyébként jobb, mint a HD-s filmek 1280x720-as felbontása).
Írtuk szerintem már másik topikban, hogy jövő év végénél hamarabb nem várható 3D-s Sigma chip megjelenése kész termékben, így addig vagy fullHD 3D-t nézel egy 3D-s blu-ray lejátszóval, vagy használod a Dune-t, ami viszont lejátszik minden más formátumot, amit az asztali 3D blu-ray lejátszók nem. Sajnos, jelenleg ilyen kompromisszumot kell kötnöd. Nem tudom milyen 3D-s kivetítőd lesz, de véleményem szerint ha az nem 7 millió forint feletti árú, nem igen fogod látni a különbséget a side-by-side és a fullHD 3D között, tehát ne keseredj el, nem olyan nagy probléma ez.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Kyle » 2010.12.11. 13:01

Nem tudunk semmit erről. Viszont a DVDfab konvertere szerintem jobb eredményt ad, mint a fullHD-s de interlaced PS3. Igaz, konvertálni kell, de ahogy látom a torrent oldalakat, ezt már megtették mások, rohamosan növekszik a side-by-side 3D-s mkv-k mennyisége :)
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

Előző

Vissza: Blu-ray lejátszása