Lejátszási problémák

Re: Lejátszási problémák

HozzászólásSzerző: Kyle » 2016.09.22. 16:31

Kérlek, használd EZT az alfórumot, az a torrentezésről szól! A torrentkliens leírása ITT található egyébként, a terméktámogatási cikkek között.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: valentini » 2016.09.22. 09:55

Köszi.Abban szeretnék segítséget kérni,hogy csatlakoztattam a vezetékes netet,a beállításokban beállítottam a le-és feltöltési korlátokat,hogyan tovább?,hogy a csatlakoztatott hdd-re elinduljon a torrent letöltés?Hol találom a qTorrent táblázatot,ahol berakható az adott torrent,és elindítható a letöltés,seed,ahol mutatja a pillanatnyi sebességeket?
valentini

HozzászólásSzerző: Kyle » 2016.09.20. 10:33

Szerintem olyanok, amiket írtam. Ha nem fagy le, akkor próbálhatod majd egyre feljebb emelni a korlátokat.
Csak ingyenes IPTV lenne fogható. Ilyen nincs idehaza. Amikről írsz, azok nem IPTV-k, csak online tévécsatornák (ráadásul belépést igényelnek).
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: valentini » 2016.09.19. 16:54

Most akkor milyen beállítások szükségesek a torrent letöltéshez?(qTorrent)?
Nem ingyenes iptv-re hanem a mytv-re kérdezem,hogyan kell beállítani hogy működjön?fFelhasználónév+jelszóval megy,és van ingyenes elérhetőség is:m1 hd,m2 hd,m4 hd,m5 hd,duna,duna world,amc hd -ezek mind ingyenesen nézhetőek is.Lásd: http://mytv.telenor.hu/#!/hu-HU/myTv
valentini

HozzászólásSzerző: Kyle » 2016.09.19. 10:58

valentini írta:...mert nem tudom,hogy kell beállítani.

Nincs sajnos olyan Dune HD lejátszónk, amin futna a torrent még. De emlékeim szerint a kezelőfelületen a TV-n kell lennie beállításoknak és ott sebességhatárnak. TAlán még fájlonként is megadható. Magával a külső lemezzel nincs gond, legyen bootoláskor csatlakoztatva, ennyi elég, hogy oda torrentezzen.

valentini írta:A másik probléma az iptv,hogyan kell beállítanom,mire van szükség,hogy működjön.Itt konkrétan egy szolgáltatóra gondolok,küldöm emailban.

Sehogy, én nem tudok Magyarországon kódolatlan (szolgáltatófüggetlen) IPTV adásról.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: valentini » 2016.09.18. 11:18

Szerintem az megfelelő,ha nem olyan nagy adatról van szó.De sajnos elakadtam,mert nem tudom,hogy kell beállítani.Külső hdd-re lenne torrent letöltés,de azon már vannak adatok,és ntfs-re van formázva.Letörölni nem akarom egyiket sem.

A másik probléma az iptv,hogyan kell beállítanom,mire van szükség,hogy működjön.Itt konkrétan egy szolgáltatóra gondolok,küldöm emailban.
valentini

HozzászólásSzerző: Kyle » 2016.09.15. 17:46

valentini írta:Mennyi a maximum letöltési sebesség torrent esetében gyakorlatban?

Szerintem olyan 4–5 MByte/sec, de én lekorlátoznám a helyedben 2–2,5 MB/s-ra, hogy ne fagyjon bele.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: valentini » 2016.09.15. 17:25

Mennyi a maximum letöltési sebesség torrent esetében gyakorlatban?
valentini

HozzászólásSzerző: valentini » 2016.08.07. 18:28

Köszi!
Igen,a torrentezésre gondoltam.
valentini

HozzászólásSzerző: Kyle » 2016.08.04. 00:50

valentini írta:Köszi,hogy megnézted.De én az üzenetben a nyolcszoros sebességet írtam neked...

Mindegy, nincs különbség, 8-szorosnál is így van. Ugrani a fel/le, balra/jobbra gombokkal is tudsz, illetve a 0-9 számokkal.
Ha bootoláskor már rá van kötve a külső lemez (mindegy, hogy SSD vagy HDD), akkor tud rá torrentezni, ha a letöltés alatt ezt érted.
Kyle
Adminisztrátor

Következő

Vissza: HD Smart D1 specifikus kérdések