Belső merevlemez probléma

Re: Belső merevlemez probléma

HozzászólásSzerző: dyne » 2013.12.18. 11:58

mindenhol rendben van a hdd egyébként 3tbos és amig a dunében volt kb 2.5tbot rá másoltam és okés volt de sajnos a dunében már a 2tbos sem müködik ezért ez nem hdd szerintem aq ciripelés pedig szerintem az indit és leál volt egyébként sehol sem ciripelt.
dyne

HozzászólásSzerző: Kyle » 2013.12.18. 11:33

A ciripelés nekem nagyon HDD gondnak tűnik... SMART tesztet futtattál a lemezen? Próbáltad huzamosabb ideig más eszközben is?
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: dyne » 2013.12.17. 22:13

Hát én is tanácsot szeretnék kérni. Mi tévő legyek mert a belső lemez meghajtó része a dunének nem működik ,már volt gariztatva az elején amikor gond volt a belső merevlemezzel de most ez is megatta magát bár azt mondták már nem fogja. A gari már szerintem lejárt, mit lehetne tenni? ciripel de enm indul a hdd .Máshol megy.Választ köszi

szerk.
Most látja néha meg ciripel tehát most néztem oda kb 10perc után és most működik de elötte 1:40perc alatt sem működött .
lehet a kábel vagy túl melegedett?
dyne

HozzászólásSzerző: Kyle » 2013.12.15. 02:36

ITT kérdezd meg!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: gpt » 2013.12.14. 12:31

Üdvözlet!

Több év boldog használat után a D1-es Dunem minden bekapcsolás után megkérdezi milyen beállításokat szeretnék, majd elfogadtatja velem a licensz szerződést (magyarul a kezdeti setup procdecudát) és ezek után már nem meglepő módon eltűnik minden korábbi beállítási paraméter is.
Egy 2Tb-os avgp-s merevlemez van benne, ezen van a rendszerpartíció is. Próba képen kiszereltem, majd egy 2 Gb-os pendrive-ot raktam bele, hogy üzemeljen arról, de az eredmény ugyan az maradt.
Beállításoknál nem engedi a flash memória használatát.

Ezeket leszámítva minden működik.

Szeretnék tanácsot kérni, hogy hogyan tudnám megjavítani - vagy hová érdemes vinni javítani és milyen várható költséggel jár.

Köszönöm szépen!
gpt

HozzászólásSzerző: Hicks » 2012.10.30. 16:46

Sziasztok!
Nem is annyira problémám van hanem egy kérdésem, de talán ez a megfelelő topic. Ha van 2.5/3.5-es HDD "átalakítom" (ssd-hez ami jár desktop pc beszereléséhez), akkor simán beletehetem a D1-be a 2.5-es merevlemezt? Talán a melegedést kiküszöbölöm vele (5400-es, a laptop HDD-k keveset fogyasztanak ergo kevésbé melegszik, kicsi így talán több hely marad a D1-ben a hő elvezetésére)
Köszönöm
Hicks

HozzászólásSzerző: Kyle » 2012.08.28. 09:48

Ezt minden frissítés után ajánlott!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: koltaik » 2012.08.28. 09:15

Timmy írta:
koltaik írta:Hali.

Egy Dune HD smart D1-m van, egészen a legújabb frissítésig nagyon jól működöt, de mihelyst lefrissítettem, azóta a zenék és a filmek is néha-néha megakadnak egyet.. röpke pillanat az egész, valami tipp, hogy miért lehet? vagy mi lehet a baja?

Gyári állapot visszaállítást csináltál a frissítés után?

Megcsináltam és szerencsére helyre állt minden, köszönöm.
koltaik

HozzászólásSzerző: Timmy » 2012.08.26. 17:31

koltaik írta:Hali.

Egy Dune HD smart D1-m van, egészen a legújabb frissítésig nagyon jól működöt, de mihelyst lefrissítettem, azóta a zenék és a filmek is néha-néha megakadnak egyet.. röpke pillanat az egész, valami tipp, hogy miért lehet? vagy mi lehet a baja?

Gyári állapot visszaállítást csináltál a frissítés után?
Timmy

HozzászólásSzerző: koltaik » 2012.08.25. 16:09

Hali.

koltaik

ElőzőKövetkező

Vissza: HD Smart D1 specifikus kérdések