DVD lejátszás

Fórum szabályok
Zárt topik, csak termékregisztráció után írhatsz ide!

Re: DVD lejátszás

HozzászólásSzerző: Kyle » 2010.10.21. 20:20

Olyan, hogy tőletek, szerintem nincs. Valamelyik forgalmazótól vehetted. A garancialevélen rajta van a szervizek címe. Ha csak számlád van, akkor az eladóhoz vidd vissza.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: exCat » 2010.10.21. 19:19

Kyle írta:Vizsgáltasd be, lehet, hogy hardverhiba.

Szia

Tőletek vettem, hova kellene bevinnem? Szeged környékén van lehetőség?
exCat

HozzászólásSzerző: Kyle » 2010.10.19. 21:05

Vizsgáltasd be, lehet, hogy hardverhiba.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: exCat » 2010.10.19. 20:30

Sziasztok

Nálam is a handbrake által jelzett probléma jelentkezik. (DVD elindul, megy szépen, aztán egyszer csak megáll a lejátszás. Újra play, újra megy, egy idő után újra megáll.. és így tovább)

Legfrissebb FW, eredeti DVD. Mit tehetnék az ügyben, hogy ez ne így legyen?

köszi (ex)Cat
exCat

HozzászólásSzerző: Kyle » 2010.09.04. 22:25

Persze, a Dune HDMI1.3-as kimenete kicsit többet tud, mint a régi DVD-n, és mint a projektorodon. Butítsd le, amennyire lehet a Dune menüjében: CEC kikapcsolva, 8-bites színmélység mellett.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: becsak » 2010.09.04. 11:54

Az érdekessége a dolognak, hogy eddig kifogástalanul működött a "normál" DVD lejátszómmal a HDMI kábelen való összeköttetés. Ezek szerint a Dune-vel jöttek elő a kompatibilitási hibák?
becsak

HozzászólásSzerző: Kyle » 2010.09.04. 11:05

Ez mind HDMI-kézfogási probléma. Nézz utána, létezik-e a projektorodhoz javított firmware. Ha nem, akkor félek, hogy nem lesz megoldás.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: becsak » 2010.09.04. 09:57

Sziasztok!

Helyesbítenem kell az előbb leírtakhoz képest (DVD film lejátszásánál elsötétül a kép és nem jön vissza a film leállítását követően sem). Ha hálózatról játszok le filmet, akkor sem mindegyiknek a képe jelenik meg és leállítás után sem adja vissza a menü képét. Érdekesség még, hogy néha lejátssza az egyik filmet, aztán 10 perccel később ugyanazt a filmet már nem játssza le, illetve sötét a képernyő (a film megy, mert hallani a hangját). Azt nem értem, hogy ha be van állítva a menüben a felbontás, akkor miért akar más felbontásban lejátszani? - ha egyáltalán ez a hiba.

Tud valaki segíteni ebben?
becsak

HozzászólásSzerző: becsak » 2010.09.04. 09:32

Sziasztok!

Egy Dune Prime-ot vásároltam. Egy projektorra csatlakoztattam, aminél volt egy kis plusz beállítás, mert nem ismerte fel a felbontást. Ezt sikeresen beállítottam - HDMI480-at bír csak, de működik. A DVD filmek elindításakor azonban fekete lesz a képernyő és így is marad. Ha leállítom a filmet, akkor pedig nem adja vissza a képet. Olyan mintha a filmet más felbontásban szeretné játszani és utána nem tud visszalépni a kisebb felbontásba. De hogy lehet, hogy a filmet nagyobb felbontásban szeretné játszani, mint ami be van állítva? Ha ez lenne a baja, akkor ezt hogyan lehet orvosolni?

Illetve csinál olyat is, hogy egy hálózatról lejátszott film megállítása után visszalép a menübe, de elkezdi "elveszíteni" a képet. Ez azt jelenti, hogy megjelenik a menü, aztán fekete lesz a kép, felvillan a projektor csatornaválasztása (tehát, hogy újra megtalálta a jelet), majd megint menü és kezdődik elölről az egész. Mi lehet a baj ebben az esetben?

Köszi a segítséget előre is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára becsak 2010.09.04. 09:59-kor.
becsak

HozzászólásSzerző: Kyle » 2010.08.08. 23:18

Szerintem régebben írt ilyet már valaki. Emlékeim szerint garanciális csere lett a vége.
Kyle
Adminisztrátor

Következő

Vissza: Blu-ray lejátszása