DVB-T tunerek használata

Fórum szabályok
Zárt topik, csak termékregisztráció után írhatsz ide!

Re: DVB-T tunerek használata

HozzászólásSzerző: hzoli » 2012.10.28. 17:53

Az rendben, hogy nem törvénysértés, de azt utálom, amikor a kereskedő semmibe veszi a vásárlót (miután az megvette az árut).
Na de hagyjuk. Oda biztosan nem megyek többet.

Ez a "Csak akkor csatlakoztasd..." bejött. Működik. Kösz a segítséget! :)

Máris egy kérdés: Ha van több eszköz csatlakoztatva (Max-om van, tehát HDD és USB-k is lehetnek), mitől függ, hogy melyikre vesz fel?
hzoli

HozzászólásSzerző: Kyle » 2012.10.28. 17:17

hzoli írta:Nem a termék miatt vetettem fel a Fogyasztóvédelmet, hanem a forgalmazó hozzáállása miatt...

Na, ilyen miatt nem fordulhatsz a fogyasztóvédelemhez, ez nem törvénysértés :)
A tunerek használatával kapcsolatos zárt cikkünkbe most tettem bele, nehogy más is emiatt nézze be a kezelését. De ugye nem csak a tunerekkel, de minden más alkalmazással is hasonlóan működik a „főképernyőre” kirakás...
A lemezformázásnál szerintem valami partícionálási gond lehet, számítógépen törölj mindne partíciót, csak egy maradjon! De lehet, hogy a torrent kliens használja, ha bootoláskor rá volt egyedül dugva a lejátszóra, és engedélyezve van a torrent. Csak akkor csatlakoztasd, ha már bebootolt a rendszer!
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: hzoli » 2012.10.28. 15:45

Nem a termék miatt vetettem fel a Fogyasztóvédelmet, hanem a forgalmazó hozzáállása miatt. 1 hét alatt válaszra sem méltattak.
Ha nem értenek hozzá, legalább azzal hívjanak vissza, hogy "Bocs, de nem tudom".
Na mindegy, levontam a következtetést.

A nem működésről viszont valóban én tehetek, mert nem volt bekapcsolva, hogy szerepeljen a főképernyőn. Hogy a leírásban benne volt-e, már nem fogom megtudni, mert az ide vonatkozó leírás épp ma lett módosítva a Terméktámogatásnál. :shock:
A tuner valóban működik. A TV2 kivételével megtalált minden ingyenes adást. Ezen még küzdök, hogy miért nem.

Viszont a vinyó formázás / particionálás még mindig nem megy:
- Megformáznék egy vinyót EXT3-ra, de amikor indítom a particionálást, ezt írja ki: "A kötetet nem lehet eltávolítani", és kilép. Pedig PC-n megformáztam előtte a vinyót, hogy biztos üres legyen.

Erre van ötlet?

Kösz!
hzoli

HozzászólásSzerző: Kyle » 2012.10.28. 14:13

Ne menj a fogyasztóvédelemhez, mert semmi közük ahhoz, ha egy termék nem működik szerinted, de bevizsgálásra viszont nem adod le a vásárlás helyén, vagy a garancialevélen lévő címeken.
Ha nem látja a lejátszó, akkor nem kérdés, hogy a tunerrel lehet valami. De amíg nem adod le a szerviznek, addig nem fog történni semmi. Viszont amit leírtál: „a TV menüpont alatt nem látok DVB-T ikont”, az nem függ össze azzal, hogy rá van-e dugva a tuner, vagy sem. A Beállítások/Programok menüben a DVB-T-nél bekapcsoltad, hogy a főképernyőn szerepeljen? Mert ha igen, akkor megjelenik, ha van tuner, ha nincs. Viszont ha van tuner, akkor rákattintva már tudsz csatornákat is keresni.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: hzoli » 2012.10.27. 18:10

hzoli írta:Vettem egy DVB-T tunert tegnap.
Két problémám van:
- A TV menüpont alatt nem látok DVB-T ikont, csak IPTV-t. Pedig már mindhárom USB-be bedugtam a tunert. Fent van a legújabb firmware.
- Megformáznék egy vinyót EXT3-ra, de amikor indítom a particionálást, ezt írja ki: "A kötetet nem lehet eltávolítani", és kilép. Pedig PC-n megformáztam előtte a vinyót, hogy biztos üres legyen.

Van ötlet, mik a bajok?
Kösz: Zoli

Megvettem, gondolván kicsi a tudása, de jó ha van.
Ehhez képest nem működik, és választ sem kapok a kérdésemre. Most az eszköz a rossz, a lejátszóm, vagy én csinálok valamit rosszul??
Ráadásul, az egyik hivatalos forgalmazó ("reklámot" csinálok neki: Digi City, Fehétvári út) 1-szer ígért visszahívást a válasszal, utána 2-szer kértem visszahívást, és le sem sz@rnak. 1 hét alatt nem kaptam választ!!!!!!!! Kérdem én: méltó Dune kereskedő????

Szóval van 1 hete valamim, ami nem működik. Menjek a fogyasztóvédelemhez, vagy Kyle-tól vagy valaki illetékestől kapok-e választ?

Kösz!
hzoli

HozzászólásSzerző: hzoli » 2012.10.20. 10:29

Vettem egy DVB-T tunert tegnap.
Két problémám van:
- A TV menüpont alatt nem látok DVB-T ikont, csak IPTV-t. Pedig már mindhárom USB-be bedugtam a tunert. Fent van a legújabb firmware.

Van ötlet, mik a bajok?
Kösz: Zoli
hzoli

HozzászólásSzerző: hzoli » 2012.10.17. 19:44

Sziasztok!
Vennék is DVB-T tunert, meg nem is.
Van nem HD felvevőm, tehát nem égetően fontos (csak hogy HD-t is tudjak felvenni), de ennyiért jó ha van itthon. :)

Csak kérdezném, mennyire vált be nektek. Tényleg csak a panasz van rá, amiket itt olvasok, vagy a mostani firmware-rel és EXT3-mal jól működik?

Kösz!
hzoli

HozzászólásSzerző: kerytamas » 2012.09.25. 18:39

Sziasztok!
Eltelt a foci Eb, az Olimpia, a Nyár, stb. A fórum befagyott.
Megtörve a jeget jelzem, hogy megy a DVB-T felvétel. NTFS lemezre. De csak a TV2-ről. A többi adóról nem.
Vajh, ki tudja miért?
Talán valami rejtett jogvédelem utazik az éterben?
KT
kerytamas

HozzászólásSzerző: tiger » 2012.06.08. 08:55

Mekkora hely kell egy focimeccs felvételéhez?

120perc hány giga?
tudna nekem infót adni valaki?

köszi előre is.
tiger

HozzászólásSzerző: tiger » 2012.06.08. 08:53

Köszi a Tippet !
az EXT3 formázott vinyóra már megy a felvétel.
tiger

ElőzőKövetkező

Vissza: Egyéb funkciók