HD Max bővítőkártyák

Re: HD Max bővítőkártyák

HozzászólásSzerző: Kyle » 2012.10.18. 10:53

Persze, van a UPC-nek is DVB-C adása jelenleg. De lesz nekik jövőre is? Vagy nem akarnak lemaradni az interaktivitás terén, és IPTV-re váltanak ők is? A T-home-nak tudtommal szinte már sehol nincs DVB-C-je, pedig 2-3 éve az volt mindenfelé.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Miller » 2012.10.17. 22:52

Kyle írta:
hzoli írta:Miért? Nem az, ha valami ígérek, és hosszú idő után sem teljesítem?...

DVB-C? Már szinte shol nincs ilyen kábeles adás

Érdekes észrevétel, mivel a DigiKábelhez pont jó lenne a DVB-C-s tuner. http://hu.wikipedia.org/wiki/DIGI#DigiK.C3.A1bel 2009-ben már 170000 előfizető volt.
Miller

HozzászólásSzerző: Kyle » 2012.10.17. 14:06

Nem bővült, EPG műsorfüzet alapján programozás van tervben kb. egy éve. Illetve két tuner esetén egyiken nézhetsz egy adást, a másik meg rögzíthet egy másikat.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: hzoli » 2012.10.17. 13:10

Kyle írta:A terméktámogatás oldalon ott a leírása A Dune HD digitális TV-tunerének használata néven.

Elolvastam.
Ez nem túl sok. csak kézi felvétel, és pont.
Esetleg május óta bővült a funkciók száma?
hzoli

HozzászólásSzerző: Kyle » 2012.10.17. 12:48

A terméktámogatás oldalon ott a leírása A Dune HD digitális TV-tunerének használata néven.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: hzoli » 2012.10.16. 18:04

Kyle írta: A szoftver a Dune firmware része, annyira felhasználóbarát, mint a Dune kezelőfelülete.

Hol tudok olvasni a funkciókról?
Pl.:
Tud-e felvenni? Időzítve is??
Guide, vagy EPG-t tud-e?
Reklám átugrást tud-e? (A régi asztali, analóg tuneres HDD+DVD felvevőm lejátszáskor gombnyomásra át tudott ugrani a következő fekete képre. Az pedig, ha csak pár tized mp-ig, de van a reklámok előtt, közben és után)
Vannak-e képernyőképek róla?
Kösz!
hzoli

HozzászólásSzerző: Kyle » 2012.10.16. 16:44

Azt tudom, hogy kivehető, de régebben, amikor próbáltuk, csak T-Home set-top-boxban volt hajlandó működni. Mostanában lehet, hogy másként van már. A TV-tuner még a TV-101-ben is használható, minden Dune modellhez minden kiegészítő jó. Csak amikor készült az adatlapja, még nem volt más típus. De átírjuk, ha ez félrevezet valakit. A szoftver a Dune firmware része, annyira felhasználóbarát, mint a Dune kezelőfelülete.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: hzoli » 2012.10.16. 12:24

Kyle írta:Azt nem tudom, hogy a kártya kivehető-e ebből a beltériből, és használható bármilyen másikban? Mert ha igen, akkor értem, hogy hiányzik egy DVB-S tuner a Dune-be. A DVB-T viszont nem gond, hiszen van USB-s tuner, akár kettőt is vehetsz a Max-hoz. Ha belső kártya lenne, akkor szerintem többe kerülne, hiszen abból jóval kevesebbet lehetne eladni.

Kivehető. :(
Az USB-s tunerben pedig azért nem gondolkoztam, mert ezen az oldalon: http://dunehd.hu/?oldal=termekek az oldal alján írnak róla, és csak a Prime és a Base van feltüntetve. A Max nem. Most már gondolom, hogy elírás...
Ha veszek, mit kell tudni a szoftveréről, mennyire emberbarát, és milyen funkciói vannak?
hzoli

HozzászólásSzerző: Kyle » 2012.10.16. 11:56

Azt nem tudom, hogy a kártya kivehető-e ebből a beltériből, és használható bármilyen másikban? Mert ha igen, akkor értem, hogy hiányzik egy DVB-S tuner a Dune-be. A DVB-T viszont nem gond, hiszen van USB-s tuner, akár kettőt is vehetsz a Max-hoz. Ha belső kártya lenne, akkor szerintem többe kerülne, hiszen abból jóval kevesebbet lehetne eladni.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: hzoli » 2012.10.16. 11:47

Kyle írta:Neked milyen tuner hiányzik?

Nekem T-SAT-os beltérim van, rém buta szoftverrel. Ezzel tudnék felvenni TV műsort, ha nem lenne ennyire gagyi.
Azt kéne valahogy helyettesíteni. De nem tudom, hogy lehetne, mert ugye az előfizetés kártyához kötött.
De néha az is elég lenne, ha földit, DVB-T-t tudnék felvenni. Időzítve, és rendszeresen, pl. sorozatokat.
hzoli

Következő

Vissza: HD Max specifikus kérdések