pár kérdés

Itt még vásárlás előtt felteheted kérdéseidet a Dune HD termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topikba minden regisztrált tag témát nyithat és írhat hozzászólást, a többi topik viszont csak vásárlók számára érhető el termékregisztráció után.
Fórum szabályok
Szabadon írható moderált topik, itt minden regisztrált fórumtag írhat hozzászólást.

Re: pár kérdés

HozzászólásSzerző: lcee » 2010.08.25. 14:51

Hi!

Regisztrációs kódomat keresném
de nem találok semmit...
http://....
itt vásároltam a lejátszót
mit kell keresnem?
TV:Panasonic TX-P42G20
PLAYER
: POPCORN HOUR NMT A-110 + 6 TB HDD
ERŐSÍTŐ: HARMAN KARDON AVR 260
HANGFAL: MISSION 792 pár
lcee

HozzászólásSzerző: lcee » 2010.08.24. 12:34

Ok!

Délelőtt meg is rendeltem :)
Holnap hozzák:)
Popcornt elvitték

Ha vennék egy nas-t akkor pc is menne meg nas is :)

Minimum olyan nas kellene amibe belemegy 4 vinyó, és annak is van fogyasztása, sok előnyöm nem származna szerintem.
Bár még sosem volt, lehet hogy ki tudnám használni pár tulajdonságát, de én drágállom őket
pláne az újabb gyorsabb synology és qnap modellek nem mondhatnám, hogy olcsó..
PLAYER
lcee

HozzászólásSzerző: Kyle » 2010.08.24. 10:10

Nem azt mondtam, hogy a Dune-ön nincs SMB és FTP szerver, mert ezek vannak. Más programokat nem telepíthetsz rá, nem léteznek háziak, mint a Popcornra. Majd egyszer vegyél azért egy NAS-t, ha megengedheted magadnak, sokat javítana a villanyszámládon is...
Az Avatar-ral nincs gondja a Dune-nek már (kezdetben neki is volt), a 3.0 szériához szerintem nem lesz alaplapcsere-lehetőség.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: lcee » 2010.08.23. 20:13

Kyle írta:
lcee írta:Szóval van olyan amit nem fogok tudni csinálni a base-el amit a popcorn tudott?

Persze, a Popcorn-on számtalan online szolgáltatás van, és telepíthetsz rá nagyon sokféle házi programot is, és DLNA-szervert is futtat. De ha mozizni akarsz, akkor nem kérdés, hogy a sokkal újabb technológiát használó Dune 3.0 széria jóval jobb. Az árak a hétvégén csökkentek, párhuzamosan az új modellek bejelentésével, de gondolom ezt olvastad a hírünkben is. Most további csökkenés nem hinném hogy lesz addig, amíg nincs újabb processzor a piacon, amit használnának.

Dune-ra nem lehet telepíteni szerverprogikat?
nem mintha nagyon kihasználnám a popcornon, de eddig ezek szerint elkerülte a figyelmemet, (+akkor bele kell írnom a diplomamunkámba is...mert eddig azt írtam hogy van :))
Most is amúgy PC-ről megy nálam minden van kívül/belül 5 TB vinyó, így a legegyszerűbb nekem, gép ha itthon vagyok megy, ha nem vagyok itthon, akkor meg ritkán nézem a tv-t :D
Minden fájlművelet a gépen, nincs lassú másolás stb. :)
Popcornom el is kelt, úgyhogy valószínű holnap rendelek egy BASE 3.0-át

És még egy kérdés viszi az AVATAR BLU-RAY-t? Az A-110 még a legújabb firmware-el sem

Amit írtak az új termékeknél, hogy ami megjelenik tavasszal alaplap le lehet majd cserélni, a BASE 3.0-ában is vagy csak az újakra vonatkozik?
Bár ha jól láttam nem 50-es széria lesz, hanem 46-os, igaz van pár okosság benn (chipsetek is szerepelnek a diplomamunkámban úgyhogy nézegetem azt is már egy ideje)
Aztán akkor holnap kiderül számomra is hogy az új chipset mit tud ehhez képest
PLAYER
lcee

HozzászólásSzerző: Kyle » 2010.08.23. 18:56

lcee írta:Szóval van olyan amit nem fogok tudni csinálni a base-el amit a popcorn tudott?

Persze, a Popcorn-on számtalan online szolgáltatás van, és telepíthetsz rá nagyon sokféle házi programot is, és DLNA-szervert is futtat. De ha mozizni akarsz, akkor nem kérdés, hogy a sokkal újabb technológiát használó Dune 3.0 széria jóval jobb. Az árak a hétvégén csökkentek, párhuzamosan az új modellek bejelentésével, de gondolom ezt olvastad a hírünkben is. Most további csökkenés nem hinném hogy lesz addig, amíg nincs újabb processzor a piacon, amit használnának.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: lcee » 2010.08.23. 17:52

Cartman írta:
lcee írta:" te verzódban van szóköz az is kell?"

Igen, kell neki szóköz is!

Még egy kérdésem lenne
nem tudom ismeritek e a popcorn A-110est?
Ahhoz képest van olyan dolog amit a HDi dune Base 3.0 nem tud?
Én így elsőre nem láttam, inkább több mindent tud, meg jól meg minden...

eddig 83.000 ért láttam legolcsóbban ma már látok 75.000-ért is
egyre kellemesebb az ára.

Diplomamunkámban pont hálózati multimédiarendszerekről írok, és ahogy néztem (a fő hogy nem kell lemez, se dvd se blu-ray)
ezt találtam a legjobbnak.

Szóval van olyan amit nem fogok tudni csinálni a base-el amit a popcorn tudott?

thanx az eddigi válaszokat is!
PLAYER
lcee

HozzászólásSzerző: Cartman » 2010.08.23. 12:06

lcee írta:" te verzódban van szóköz az is kell?"

Igen, kell neki szóköz is!
Dunehd.hu adminisztrátor
Cartman
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: lcee » 2010.08.23. 11:44

Köszi a gyors választ!

Sorozatok így vannak nálam 24.s7e15.hdtv.eng de többfélét megeszik a movie jukebox (a te verzódban van szóköz az is kell?)
nálam minden film külön könyvtárban és nfo-val, ha nem volt hozzá akkor is teszek mellé minimum egy imdb-s linkkel
a többi infót, azért teszem mellé mert akkor mindent tud ami kell, és ha nem így jönnek sorba ahogy írtam, akkor meg sem találja...a kis hülye :)
http://picasaweb.google.hu/laszlo.erdelyi1/PopcornJukebox?feat=directlink amúgy kb így néz ki egy oldal
enélkül nem is nézek már filmet...:)
PLAYER
lcee

HozzászólásSzerző: Cartman » 2010.08.23. 11:16

lcee írta:Azt lenne a kérdésem, hogy a most meglévő jukeboxom ami popcornhoz van, az is müxik a Base alatt?...

A Dune által használt egyedi dune_folder.txt fájlokra alapulú testreszabhatóság miatt nem lehet használni a Popcorn html rendszerét.
A fájlok elnevezéséről:
Filmeknél:
- A film angol címe, esetleg kötőjellel utána a megjelenés éve (nekem csak a film neve) Pl.: American Pie.avi)
- A filmeknek nem kell almappákban lenniük

Sorozatoknál:
- A sorozat angol címe Évad Epizód (Pl.: Prison Break s01 e05)
- A Sorozat minden évadát azonos mappába kell pakolni, amely mappa neve a sorozat címe (jelen példánál maradva, Pl.: Prison Break)

Tehát összegezve, sajnos a Zappitinek mások az elvárásai, viszont ez ne tartson vissza elgondolásodtól, mert szuper a Zappiti!
(Ui.: A filmek átnevezését könnyen megoldhatod egy fájl átnevező programocskával...)
Dunehd.hu adminisztrátor
Cartman
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: lcee » 2010.08.23. 01:46

Hi!

Jelenleg egy popcorn a-110-em van és ha cserélnék akkor hdi dune base 3.0 lenne a választásom.
Azt lenne a kérdésem, hogy a most meglévő jukeboxom ami popcornhoz van, az is müxik a Base alatt?
Végülis htm, html xml-ekből áll, gépen megnyitható max nem teljesn ugyanugy néz ki mint popi alatt.
Szerintem kéne működnie, de gyakorlatban nem tudom, tud erre vki válaszolni nekem?

És ha netán nem, akkor a zappati jukebox-hoz hogy kell elnevezni a filmeket, hogy minden jó legyen mikor keres?
most filmcím.évszám.forrás.felbontás.hang
pl.: BROOKLYNS.FINEST.2010.BLURAY.720P.ENG
jelenleg ezzel a sémával van elnevezve az összes filmem, plusz még az nfo első sorába be van szúrva az imdb link is, ha ez nem lenne elég...
a zappatinak van más elvárása?

Ha passzolna, az nagyon jó lenne, könnyebb lenne a váltás... :)

köszi a válaszokat!

LCEE
PLAYER
lcee

ElőzőKövetkező

Vissza: Vásárlás előtti kérdések