HD Max belső vinyó formázás

Re: HD Max belső vinyó formázás

HozzászólásSzerző: Kyle » 2012.07.11. 10:49

A frissítéseket nem kell külső memóriáról tölteni, a netről leszedi maga a lejátszó. Talán arra gondolsz, hogy a belső lemezen legyen a rendszermemória? Mert akkor EZ a terméktámogatás cikk választ ad a kérdésedre.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Gábor60 » 2012.07.10. 18:36

Kyle írta:Nem értem amit írtál. Tudod egyébként javítani a hozzászólást elküldés után is, ha rosszul írtál valami. Mert ha elolvasod, szerintem Te sem érted.

bocs, hogy nem voltam konkrét a belső vinyómat szeretném úgy megosztani, hogy a frissítéseket ne kelljen mindig külső memóriáról
tölteni. /ezt amikor betettem a vinyót elfelejtettem rutin hiány/most, hogy sokszor jön új az időm kevés lévén jobban szeretném egy gombnyomással intézni. Tehát a kérdésem lehet-e utólag paticionálni a Dunon belűl, vagy vegyem ki és a gépen csináljam meg
Mit írjak a mappa címnek, hogy automatikusan felismerje és a frissítéseket oda tegye
Még egyszer bocsi a rossz kérdésért
Gábor60

HozzászólásSzerző: Kyle » 2012.07.09. 09:23

Nem értem amit írtál. Tudod egyébként javítani a hozzászólást elküldés után is, ha rosszul írtál valami. Mert ha elolvasod, szerintem Te sem érted.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HD Max belső vinyó formázás

HozzászólásSzerző: Gábor60 » 2012.07.07. 15:41

eddig nem volt probléma most az partícionálni kellene a belső vinyómat kérdésem, hogy utólag
lehet-e a frissítéseket kellene oda mentenem
Gábor60

Vissza: HD Max specifikus kérdések