Az a gondom, -nekem is- hogy ez a "csodás" flash alapú, hivatalos YouTube egy katasztrófa. Legalábbis a plugin-eshez képest.
Kénytelen voltam tapasztalatot szerezni vele, (flash-os) mert -ugye- mióta van hivatalos YT a fw-ben a régib (plugin) nem műxik.
Ezt épp a hozzászólásom alatt olvashatjuk. Gratula az összes közreműködőnek! Már csak egy dolog érdekelne:
Valaki leírná nekem, hogy milyen módon tudnám a régi állapotot -régebbi fw + plugin?-vissza állítani. Próbáltam már, resettel, anélkül...
Semmi eredmény.
Akár pü-ben, hogy ne zavarjunk másokat. Lehet, csak én vagyok láma, vagy csak én szeretném használni a YouTube-t?
Amennyiben csak a legújabb fw-vel kapott (flash) YT-ot lehet használni, ahhoz a kérdéseim, észrevételeim:
- lassú, keservesen tölti be a videókat, s ráadásul van amelyiket -a plugin-nel- hibátlant- egyszercsak félbehagy, megáll
- a létrehozott favoritban a jobbra nyíllal történő mozgásra lefagy, a meglévő favorit szerkesztést (csere, törlés) nem találom
- játszás közben "visszadob" a menübe, jó esetben indíthatom újra a YT klienst, de van amikor az error 1..2..3 stb. és valami szó felváltva villog a kijelzőn, a kép lefagy, és csak az áramtalanítás utáni újraindítás segít.
- a web böngésző (új "motorja" (is) ugyanezt csinálja
- direkt vettem egy Trust multis (wifi) bill.-etet hozzá, eddig szuperül működött
- most nyomogathatom a távval a virtuális bill.-zetet, legalábbis én nem találok lehetőséget a külső bill. választására
Tudom, tudom! Ez nem egy YT-ra kihegyezett kütyü! DE: Már volt egy jól működő, -számomra döntő fontosságú- tudása, amit "elvettek"!
Felháborítónak tartom ezt a hozzáállást (nemtörődömség) a fejlesztők részéről!