englishman írta:(srt-ben létezik format tag, eddig sosem figyeltem működik-e..., mot futtam bele a problémába először)
SRT-n belül a Popcorn sem kezeli, a RaidSonic meg biztos nem. Sőt a RaidSonic szerintem az SSA-ból sem.
englishman írta:(srt-ben létezik format tag, eddig sosem figyeltem működik-e..., mot futtam bele a problémába először)
Kyle írta:englishman írta:Azt észleltem, hogy a feliratoknál nem jeleníti meg a szoveg formázást (bold, italic, stb) ami más készüléken nem okozott gondot...
Melyik másik médialejátszónak nem okoz ez gondot?
englishman írta:Azt észleltem, hogy a feliratoknál nem jeleníti meg a szoveg formázást (bold, italic, stb) ami más készüléken nem okozott gondot...
inka01 írta:Egyébként Upnp-n keresztül megyek fel a NAS-ra...
inka01 írta:Egy NAS-ról (Synology) próbálom, az srt-k stimmelnek,mert mindig ellenőrizni szoktam őket. Szóval biztosan srt.
Egyébként Upnp-n keresztül megyek fel a NAS-ra, az SMB beállításával még problémáim vannak, engedélyeztem a NAS-on, de nem látja a Dune.
Az USB próba jó ötlet, kösz, majd este megnézem.
inka01 írta:Köszi, de még mindig nem mennek a feliratok, akárhogy állítgatom a setup-ban.
A Dune-ben ott van a felirat fájlja, de a .srt kiterjesztés nem látszik, a fájlnév pedig teljesen ugyanaz, mint az avi-é. Érdekes módon az avi-nál látszik a kiterjesztés is.
Lehet, hogy valamiért a Dune nem látja, hogy az egy feliratfájl?
Vissza: HD filmek (pld. mkv, m2ts) lejátszása
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég