FőoldalTermékekDíjak, elismerésekTesztek
 
VideókTerméktámogatásFórumForgalmazók

Távvezérlés.hu

 

Hírek

Új Dune HD lejátszók 2019-ben
2018. december 30.

  A nyáron megjelent Pro 4K modell után 2019-ben érkeznek a szintén Android operációs rendszerre és alapvetően a Realtek RTD1295 processzora épülő újabb Dune HD lejátszók. A gyártói weboldalon már hetek óta fent van a Pro 4K Plus, a Max 4K, a Ultra 4K és a mini projektorral egybeépített Traveler terméklapja, de mivel eddig sem végleges európai árról, sem bizonyosnak tűnő szállítási határidőről nem volt információnk, mi még nem mutattuk be a 2019-es újdonságokat. Eddig...

  »további részletek...


Solo 4K karácsonyi akció!
2018. december 8.

  Soha jobb alkalom, hogy meglepd magad vagy bárki mást egy Dune HD Solo 4K médialejátszóval!
  A készletek erejéig most ugyanis 30 ezer forintos ajándékot adunk hozzá, egy 500 GB-os
  WD Blue SSD formájában
  .

  Nem hisszük, hogy még bárkinek be kellene mutatni a Solo 4K-t, de a főbb képességeit talán érdemes áttekinteni:

  • Akár 4K-s videók lejátszása 23,976/24/25/30 fps mellett.
  • Legújabb generációs Sigma Designs VXP™ 4K médiaprocesszor.
  • Professzionális képminőség, stúdió minőségű felskálázás 4K-ig.
  • HDR10 filmek visszakonvertálásra SD-re (16,7 millió szín).
  • Beépített filmes jukebox, amely az internetről automatikusan letölti filmgyűjteményünk fájlai mellé a film adatait, borítóját, stb.
  • Kompozit videókimenet is (a HDMI1.4 mellett), hogy bármilyen régebbi tévével is használható legyen.
  • Beépített DVB-T és DBV-C tévétuner a szabadon vehető földi sugárzású és kábeles digitális TV-műsorok lejátszására és rögzítésére.
  • Z-Wave vezérlőkártya és ingyenes szoftver okosotthonunk vezérléséhez.
  • Gigabites ethernet, 802.11ac-s wifi hálózati kapcsolatok.
  • Belső 2,5"-es HDD/SSD fiók, MOST 500 GB hangtalan és zajtalan SSD-vel!

  Keresd az akciós Solo 4K konfigurációt kiemelt partnereinknél!Dune HD médialejátszók a XIX. Házimozi és HiFi Show-n
2018. október 4.

  Ha ezen cikkünk elolvasása után sem leszel még bizonyos abban, hogy melyik Dune HD lejátszó lenne az ideális választás számodra, esetleg nem láttál még működés közben Dune HD készüléket, akkor az október 27-én a WestEnd bevásárló központban található Hilton hotelben kezdődő Házimozi és HiFi Show M szintjének Szekszárd termében működés közben is kipróbálhatod a gyártó aktuális kínálatát, a Solo Lite-tól kezdve a Duo 4K-ig, beleértve természetesen a Solo 4K és Pro 4K modelleket is!

  »további részletek...


Dune HD Pro 4K bemutató
2018. június 24.

  A hazai kereskedőknél már előrendelhető, több helyen ki is próbálható az első Android-alapú Dune HD lejátszó (amely így már gyakorlatilag komplett számítógépként is használható), a Pro 4K. Az év végére várható Pro 4K Ultra érkezéséig a Pro 4K lesz a csúcsmodell, kisebb testvérei előtt pár héttel, jelen állás szerint június utolsó napjaiban kerül az európai és hazai boltokba. A tavaly év végén bejelentett Androidos Dune HD termékekről részletesen ITT írtunk.

  Mostani cikkünkben egy, a Dune HD kereskedők számára már idehaza is elérhető Pro 4K bemutatópéldányt tesztelünk, annak tudatában, hogy szoftvere még rohamosan fog fejlődni a következő hónapokban (pl. augusztusra várható a Blu-ray filmek menüs lejátszása). A képminőségről és a sebességről azonban már most is képesek vagyunk véleményt alkotni, és nagyon érdekelt, mennyire sikerült kiküszöbölni az Androidos TV-boxok általános hiányosságait, illetve gyakori instabilitását.

  »további részletek...


Megvan a nyáron várható Androidos lejátszók ára
2018. március 23.

  Előző hírünkkel ellentétben csak az új Androidos csúcsmodell, a Pro 4K Ultra nem várható az év végéig, valamint az is kiderült mostanra, pontosan mire és mennyiért számíthatunk június környékén!

  A Dune HD Neo 4K T2 modell nem kerül forgalomba az európai piacon, a Neo 4K T2 Plus elnevezéséből pedig eltűnik a T2 jelzés, hiszen DVB-C és DVB-S tunerek is lesznek benne, így félrevezető lenne csak a DVB-T/T2-re utalni. Ha a forint/euró árfolyam nem változik számottevően, június környékén az alábbi modellek az alábbi árakon lesznek idehaza is kaphatóak:

  • Neo 4K: 37 590 Ft
  • Neo 4K Plus: 53 390 Ft
  • Sky 4K: 69 190 Ft
  • Pro 4K: 62 890 Ft


Android alapú Dune HD lejátszók várhatóak 2018-ban
2018. március 12.

  Bár a Dune-HD.com oldalon már decemberben bejelentették a tervezett új modelleket – sőt, 2017. decemberi, illetve 2018. január-februári megjelenést „ígér” mind a mai napig az angol nyelvű márkaoldal –, az aktuális információink alapján leghamarabb június magasságában számíthatunk bármilyen újdonságra. A Pro 4K Ultra csúcsmodell pedig valamikor az idei év vége felé várható.

  Sokan kérdezték már tőlünk a fórumon és emailben is, mikor lesznek elérhetőek az immár hónapok óta saját termékoldallal rendelkező újdonságok, így megpróbáljuk most összefoglalni amit eddig megtudtunk. Sok bizonyosság sajnos nincs közöttük...

  »további részletek...


Két újabb Dune HD lejátszóval bővült a kínálat szeptembertől
2017. szeptember 5.

  Szeptembertől 3-ról 5 fősre bővült a Dune HD médalejátszó család! Fogalmazhatunk talán úgy, hogy mind a csúcsmodell Duo 4K-nak, mind a kompakt Solo 4K-nak született egy-egy testvére, melyekre külsőleg megtévesztően hasonlítanak. A Solo 4K és az új Solo 4K Base esetében a készülékház és minden felirat, csatlakozó teljesen egyforma, egyetlen különbség a belső Z-Wave vezérlőkártya a korábbi, így továbbra is ennyivel többet tudó Solo 4K javára.

  A Duo 4K külsejét használó Duo Base 4K nevű újdonság már több dologban tér el nagyobb testvérétől. Itt is kimaradt a Z-Wave kártya, de nincs belső DVB-T/T2/C tuner és audiofil minőségű ESS Sabre DAC sem az így jelentősen olcsóbb lejátszóban.

  A fenti két újdonság már kapható a forgalmazóknál! Ajánlott magyarországi bruttó végfelhasználói áraink mától az alábbiak:

  • Solo Lite: 55 900 Ft
  • Solo 4K Base: 94 900 Ft
  • Solo 4K: 107 900 Ft
  • Duo Base 4K: 142 900 Ft
  • Duo 4K: 249 900 Ft


Örökös és ingyenes a teljes menüs Blu-ray lejátszás és a jukebox a Solo Lite-on!
2017. július 18.

  A Dune HD Duo 4K, Solo 4K és Solo Lite lejátszókra június elején megjelent új béta firmware leírásában már kiemeltük, de bizonyosan megér egy külön hírt is, hogy a korábbi tervekkel ellentétben, a Dune HD ingyenessé teszi a Solo Lite modelleken is a teljes értékű (menüvel együtt történő) 2D/3D Blu-ray lejátszást csakúgy, mint a My Collection jukeboxot is! Így a próbaidőszak lejárta után nem kell licenct vásárolni az európai Solo Lite-okhoz, csak a régebbi modelleken lesz fizetős a jukebox (ahogy májusi hírünkben leírtuk).

  A fentiek alapján a Solo Lite-tal immár 3-tagúra bővült (ismereteink szerint) a világon jelenleg kapható azon 4K-s médialejátszók száma, melyek hibátlanul jelenítik meg az összes eddig kiadott BD lemez menüjét úgy, hogy Blu-ray licenc – így CINAVIA másolásvédelem – nincs a készülékben. Mindez alapáron, hekkelt firmware nélkül, gyári, örökös funkcióként! Hogy melyik ez a három lejátszó? Annyit segítünk, hogy mindegyik neve szerepel ezen hírünk első mondatában :)My Collection jukebox régebbi modellekhez is
2017. május 30.

  Majdnem 2 év szünet után, május 19-i dátummal megjelent egy új – jelenleg még béta – firmware számos korábbi Dune HD lejátszóra! A firmware kódjának nagy része az aktuális 4K-s modellek fejlesztése során megírt rutinokra épül, így sok optimalizálás és innováció található benne a felszín alatt. A legizgalmasabb dologok azonban igen látványosak, és látványos helyre, a főmenübe kerültek. Megjelent a tavaly szeptember óta létező My Collection filmes jukebox, és a márciusban bemutatkozott Music és Movies alkalmazás, amely online elérhető zenéket és filmeket, illetve ezek adatait (pl. zenészek, színészek biográfiája) kínálja a felhasználó számára. Ezek az újdonságok az úgynevezett Dune Plus prémium szolgáltatások részét képezik, és előfizetéses rendszerben lesznek elérhetőek.

  Az új bétával megérkezett a közösségi pluginek támogatás is, így a Dune Store felületén nem csak a gyártó által kiadott bővítmények érhetőek már el. További részletek a fórumon ITT!Májusi Dune HD akciók
2017. április 28.

  Bár már mi is nagyon várjuk a jó időjárást, bizonyosan lesz jó pár olyan napunk még az idén, amikor legjobb választás egy jó film megnézése otthon. Május 1–31 között ehhez kívánunk segítséget adni a legnagyobb és a legkisebb Dune HD lejátszók akciójával. Takaríts meg akár 19 100 Ft-ot is, és élvezd a különleges hang- és képminőséget, amit Sigma Designs processzoros médialejátszóink kínálnak! Keresd az akciós modelleket forgalmazóinknál!

  A Solo Lite 5000 Ft-tal, a high-end hangú Duo 4K pedig 19 100 Ft-tal olcsóbban lehet a Tiéd most, amíg az akciósan érkezett szállítmányunkból van raktáron, de legkésőbb május 31-ig. Rendelj mielőbb, ha nem akarsz lemaradni a kedvezményekről!
  Copyright © Dune-HD.hu. Minden jog fenntartva! :: NEON Multimedia Kft. :: Adatkezelési tájékoztató :: RSS
address catalog .