FőoldalTermékekDíjak, elismerésekTesztek
 
VideókTerméktámogatásFórumForgalmazók

Távvezérlés.hu

 

Hírek

A HDR10+ után érkezik a Dolby Vision is a Dune HD lejátszókra
2021. február 4.

  Közel 1 éve jelentette be a gyártó az első HDR10+ színkódolás megjelenítésére (pontosabban feldolgozására) képes modelleket; a RealBox 4K-t és a Pro 4K II-t. Most két újabb – igaz magasabb árkategóriájú – Dune HD lejátszót mutatunk be, amelyek a Dolby Vision színrendszerű videokat is kezeli, így gyakorlatilag a képfeldolgozás tekintetében végre a médialejátszók is utolérik az asztali Blu-ray lejátszókat, illetve a jóval nagyobb adatfeldolgozási (bit)sebesség miatt többet tudnak azoknál. Köszönhető mindez annak, hogy a Dolby Laboratories, Inc. végre megvásárolhatóvá tette a Dolby Vision licencét médiaprocesszorok mellé is, a legújabb Realtek RTD1619DR CPU pedig tartalmazza a feldolgozáshoz szükséges elektronikát.

  »további részletek...


Dune HD Pro 4K Plus II még decemberben!
2020. december 5.

  Nem csak a szoftverfejlesztés folyamatos a Dune HD-nél, de újabb és újabb készülékek is készülnek. Még ebben a hónapban megjelenik a hazai kereskődőknél a Pro 4K Plus továbbfejlesztett változata – a Pro 4K II után nem meglepő módon – Pro 4K Plus II néven. Akár csak az elődmodell, az új is az aktuális Pro 4K (jelenleg Pro 4K II) alapjaira épül, de belső HDD-fiókot is tartalmaz. A külső alapvetően nem változott, de praktikusan az előlapra került a főkapcsoló és egy USB-port is. Idén viszont nem csak ennyi az újdonság...

  »további részletek...


Még kedvezőbb áron kapható a két legkisebb Dune!
2020. szeptember 29.

  A Dune HD számottevően csökkentette a SmartBox 4K és a RealBox 4K modellek árait Európában! Így a belépő szintű készülék 29 900 Ft helyett mától 23 980 Ft, a már HDR10+ megjelenítésre is képes, VFD-kijelzős, gigabites hálózati lejátszó, a RealBox 4K pedig 69 900 Ft helyett 58 390 Ft (ajánlott bruttó fogyasztói ár) lett. Jelen ismereteink szerint nem akcióról, hanem végleges árkorrekcióról van szó, bár a forint rohamos gyengülése még változtathat a következő napokban és hetekben az árakon – főleg, hogy a RealBox 4K következő szállítmánya 7–10 napon belül érkezhet az országba, jelenleg nincs készletünk belőle. Azt természetesen garantálni tudjuk, hogy aki a mától érvényes új áron előrendeli a RealBox 4K-t viszonteladóinknál, az biztosan nem drágábban fogja megkapni, illetve aki már régebben vár erre a típusra, de még a magasabb áron rendelte elő, annak is a kedvezőbb árat kell majd átvételkor fizetnie.Érkeznek végre a 2020-as Dune HD lejátszók!
2020. július 18.

  Március 17-i hírünkben bemutattuk a 3 új Dune HD készüléket, amelyekkel az orosz gyártó az idén megújítja a belépő- és középkategóriás kínálatát. Most, hogy a SmartBox 4K, a Realbox 4K és a Pro 4K II első szállítmánya napokon belül megérkezik hozzánk, ismertté váltak a hazai árak és a boltokba kerülés dátuma is. Nézzük tehát, mikortól, mennyiért, és milyen különbségek alapján választhatunk új Dune HD lejátszót, amely szinte bármilyen film-, zene- és képfájlt hibátlanul képes lejátszani még 4K felbontás és hálózati forrás esetén is!

  »további részletek...


Dune HD SmartBox 4K és egyéb új modellek
2020. március 17.

  Immár több hónapja, tavaly november óta hiánycikk a legnépszerűbb Dune HD lejátszó, a Pro 4K Európában, az utóbbi hetekben, napokban pedig a többi modell elérhetősége is bizonytalanná vált. Jelenleg csak a linuxos Duo 4K, Solo 4K és Solo 4K Base van nálunk idehaza raktáron, semelyik androidos lejátszó sem kapható. A Koronavírus kínai megjelenése csak részben okolható az ellátási problémák miatt, mivel gyökeres változások történnek a gyártó értékesítési láncában is, miközben újabb modellek piacra dobására is készültek. Hamarosan megoldódni látszik a helyzet, és olyan újdonságok érkeznek az olcsóbb kategóriákba, mint a SmartBox 4K, a RealBox 4K és a – dobpergés! – Pro 4K II.

  »további részletek...


Dune Control app iOS-re és Androidra
2019. június 21.

  Facebook oldalunkon már április 2-án írtunk az új Dune Control mobilalkalmazásról, amely azóta már hivatalos formában is megjelent a App Store és Google Play alkalmazás-áruházakban. Így a Dune HD tulajdonosok vélhetően már használják is egy jó ideje, most azoknak szeretnénk bemutatni, akik nem tudják kipróbálni megfelelő lejátszó hiányában. Bizonyosak vagyunk benne, hogy az ideális médialejátszó, andoridos box kiválasztásakor igen nyomós érv a Dune HD márka mellett ezen app, mivel remekül használható és nagyon sokat tud, és nem sok konkurens gyártó dicsekedhet hasonlóval.

  »további részletek...


Új Dune HD lejátszók 2019-ben
2018. december 30.

  A nyáron megjelent Pro 4K modell után 2019-ben érkeznek a szintén Android operációs rendszerre és alapvetően a Realtek RTD1295 processzora épülő újabb Dune HD lejátszók. A gyártói weboldalon már hetek óta fent van a Pro 4K Plus, a Max 4K, a Ultra 4K és a mini projektorral egybeépített Traveler terméklapja, de mivel eddig sem végleges európai árról, sem bizonyosnak tűnő szállítási határidőről nem volt információnk, mi még nem mutattuk be a 2019-es újdonságokat. Eddig...

  »további részletek...


Solo 4K karácsonyi akció!
2018. december 8.

  Soha jobb alkalom, hogy meglepd magad vagy bárki mást egy Dune HD Solo 4K médialejátszóval!
  A készletek erejéig most ugyanis 30 ezer forintos ajándékot adunk hozzá, egy 500 GB-os
  WD Blue SSD formájában
  .

  Nem hisszük, hogy még bárkinek be kellene mutatni a Solo 4K-t, de a főbb képességeit talán érdemes áttekinteni:

  • Akár 4K-s videók lejátszása 23,976/24/25/30 fps mellett.
  • Legújabb generációs Sigma Designs VXP™ 4K médiaprocesszor.
  • Professzionális képminőség, stúdió minőségű felskálázás 4K-ig.
  • HDR10 filmek visszakonvertálásra SD-re (16,7 millió szín).
  • Beépített filmes jukebox, amely az internetről automatikusan letölti filmgyűjteményünk fájlai mellé a film adatait, borítóját, stb.
  • Kompozit videókimenet is (a HDMI1.4 mellett), hogy bármilyen régebbi tévével is használható legyen.
  • Beépített DVB-T és DBV-C tévétuner a szabadon vehető földi sugárzású és kábeles digitális TV-műsorok lejátszására és rögzítésére.
  • Z-Wave vezérlőkártya és ingyenes szoftver okosotthonunk vezérléséhez.
  • Gigabites ethernet, 802.11ac-s wifi hálózati kapcsolatok.
  • Belső 2,5"-es HDD/SSD fiók, MOST 500 GB hangtalan és zajtalan SSD-vel!

  Keresd az akciós Solo 4K konfigurációt kiemelt partnereinknél!Dune HD médialejátszók a XIX. Házimozi és HiFi Show-n
2018. október 4.

  Ha ezen cikkünk elolvasása után sem leszel még bizonyos abban, hogy melyik Dune HD lejátszó lenne az ideális választás számodra, esetleg nem láttál még működés közben Dune HD készüléket, akkor az október 27-én a WestEnd bevásárló központban található Hilton hotelben kezdődő Házimozi és HiFi Show M szintjének Szekszárd termében működés közben is kipróbálhatod a gyártó aktuális kínálatát, a Solo Lite-tól kezdve a Duo 4K-ig, beleértve természetesen a Solo 4K és Pro 4K modelleket is!

  »további részletek...


Dune HD Pro 4K bemutató
2018. június 24.

  A hazai kereskedőknél már előrendelhető, több helyen ki is próbálható az első Android-alapú Dune HD lejátszó (amely így már gyakorlatilag komplett számítógépként is használható), a Pro 4K. Az év végére várható Pro 4K Ultra érkezéséig a Pro 4K lesz a csúcsmodell, kisebb testvérei előtt pár héttel, jelen állás szerint június utolsó napjaiban kerül az európai és hazai boltokba. A tavaly év végén bejelentett Androidos Dune HD termékekről részletesen ITT írtunk.

  Mostani cikkünkben egy, a Dune HD kereskedők számára már idehaza is elérhető Pro 4K bemutatópéldányt tesztelünk, annak tudatában, hogy szoftvere még rohamosan fog fejlődni a következő hónapokban (pl. augusztusra várható a Blu-ray filmek menüs lejátszása). A képminőségről és a sebességről azonban már most is képesek vagyunk véleményt alkotni, és nagyon érdekelt, mennyire sikerült kiküszöbölni az Androidos TV-boxok általános hiányosságait, illetve gyakori instabilitását.

  »további részletek...  Copyright © Dune-HD.hu. Minden jog fenntartva! :: NEON Multimedia Kft. :: Adatkezelési tájékoztató :: RSS
address catalog .