FőoldalTermékekDíjak, elismerésekTesztek
 
VideókTerméktámogatásFórumForgalmazók

Távvezérlés.hu

 

Hírek

Dune HD SmartBox 4K és egyéb új modellek
2020. március 17.

  Immár több hónapja, tavaly november óta hiánycikk a legnépszerűbb Dune HD lejátszó, a Pro 4K Európában, az utóbbi hetekben, napokban pedig a többi modell elérhetősége is bizonytalanná vált. Jelenleg csak a linuxos Duo 4K, Solo 4K és Solo 4K Base van nálunk idehaza raktáron, semelyik androidos lejátszó sem kapható. A Koronavírus kínai megjelenése csak részben okolható az ellátási problémák miatt, mivel gyökeres változások történnek a gyártó értékesítési láncában is, miközben újabb modellek piacra dobására is készültek. Hamarosan megoldódni látszik a helyzet, és olyan újdonságok érkeznek az olcsóbb kategóriákba, mint a SmartBox 4K, a RealBox 4K és a – dobpergés! – Pro 4K II.

  »további részletek...


Dune Control app iOS-re és Androidra
2019. június 21.

  Facebook oldalunkon már április 2-án írtunk az új Dune Control mobilalkalmazásról, amely azóta már hivatalos formában is megjelent a App Store és Google Play alkalmazás-áruházakban. Így a Dune HD tulajdonosok vélhetően már használják is egy jó ideje, most azoknak szeretnénk bemutatni, akik nem tudják kipróbálni megfelelő lejátszó hiányában. Bizonyosak vagyunk benne, hogy az ideális médialejátszó, andoridos box kiválasztásakor igen nyomós érv a Dune HD márka mellett ezen app, mivel remekül használható és nagyon sokat tud, és nem sok konkurens gyártó dicsekedhet hasonlóval.

  »további részletek...


Új Dune HD lejátszók 2019-ben
2018. december 30.

  A nyáron megjelent Pro 4K modell után 2019-ben érkeznek a szintén Android operációs rendszerre és alapvetően a Realtek RTD1295 processzora épülő újabb Dune HD lejátszók. A gyártói weboldalon már hetek óta fent van a Pro 4K Plus, a Max 4K, a Ultra 4K és a mini projektorral egybeépített Traveler terméklapja, de mivel eddig sem végleges európai árról, sem bizonyosnak tűnő szállítási határidőről nem volt információnk, mi még nem mutattuk be a 2019-es újdonságokat. Eddig...

  »további részletek...


Solo 4K karácsonyi akció!
2018. december 8.

  Soha jobb alkalom, hogy meglepd magad vagy bárki mást egy Dune HD Solo 4K médialejátszóval!
  A készletek erejéig most ugyanis 30 ezer forintos ajándékot adunk hozzá, egy 500 GB-os
  WD Blue SSD formájában
  .

  Nem hisszük, hogy még bárkinek be kellene mutatni a Solo 4K-t, de a főbb képességeit talán érdemes áttekinteni:

  • Akár 4K-s videók lejátszása 23,976/24/25/30 fps mellett.
  • Legújabb generációs Sigma Designs VXP™ 4K médiaprocesszor.
  • Professzionális képminőség, stúdió minőségű felskálázás 4K-ig.
  • HDR10 filmek visszakonvertálásra SD-re (16,7 millió szín).
  • Beépített filmes jukebox, amely az internetről automatikusan letölti filmgyűjteményünk fájlai mellé a film adatait, borítóját, stb.
  • Kompozit videókimenet is (a HDMI1.4 mellett), hogy bármilyen régebbi tévével is használható legyen.
  • Beépített DVB-T és DBV-C tévétuner a szabadon vehető földi sugárzású és kábeles digitális TV-műsorok lejátszására és rögzítésére.
  • Z-Wave vezérlőkártya és ingyenes szoftver okosotthonunk vezérléséhez.
  • Gigabites ethernet, 802.11ac-s wifi hálózati kapcsolatok.
  • Belső 2,5"-es HDD/SSD fiók, MOST 500 GB hangtalan és zajtalan SSD-vel!

  Keresd az akciós Solo 4K konfigurációt kiemelt partnereinknél!Dune HD médialejátszók a XIX. Házimozi és HiFi Show-n
2018. október 4.

  Ha ezen cikkünk elolvasása után sem leszel még bizonyos abban, hogy melyik Dune HD lejátszó lenne az ideális választás számodra, esetleg nem láttál még működés közben Dune HD készüléket, akkor az október 27-én a WestEnd bevásárló központban található Hilton hotelben kezdődő Házimozi és HiFi Show M szintjének Szekszárd termében működés közben is kipróbálhatod a gyártó aktuális kínálatát, a Solo Lite-tól kezdve a Duo 4K-ig, beleértve természetesen a Solo 4K és Pro 4K modelleket is!

  »további részletek...


Dune HD Pro 4K bemutató
2018. június 24.

  A hazai kereskedőknél már előrendelhető, több helyen ki is próbálható az első Android-alapú Dune HD lejátszó (amely így már gyakorlatilag komplett számítógépként is használható), a Pro 4K. Az év végére várható Pro 4K Ultra érkezéséig a Pro 4K lesz a csúcsmodell, kisebb testvérei előtt pár héttel, jelen állás szerint június utolsó napjaiban kerül az európai és hazai boltokba. A tavaly év végén bejelentett Androidos Dune HD termékekről részletesen ITT írtunk.

  Mostani cikkünkben egy, a Dune HD kereskedők számára már idehaza is elérhető Pro 4K bemutatópéldányt tesztelünk, annak tudatában, hogy szoftvere még rohamosan fog fejlődni a következő hónapokban (pl. augusztusra várható a Blu-ray filmek menüs lejátszása). A képminőségről és a sebességről azonban már most is képesek vagyunk véleményt alkotni, és nagyon érdekelt, mennyire sikerült kiküszöbölni az Androidos TV-boxok általános hiányosságait, illetve gyakori instabilitását.

  »további részletek...


Megvan a nyáron várható Androidos lejátszók ára
2018. március 23.

  Előző hírünkkel ellentétben csak az új Androidos csúcsmodell, a Pro 4K Ultra nem várható az év végéig, valamint az is kiderült mostanra, pontosan mire és mennyiért számíthatunk június környékén!

  A Dune HD Neo 4K T2 modell nem kerül forgalomba az európai piacon, a Neo 4K T2 Plus elnevezéséből pedig eltűnik a T2 jelzés, hiszen DVB-C és DVB-S tunerek is lesznek benne, így félrevezető lenne csak a DVB-T/T2-re utalni. Ha a forint/euró árfolyam nem változik számottevően, június környékén az alábbi modellek az alábbi árakon lesznek idehaza is kaphatóak:

  • Neo 4K: 37 590 Ft
  • Neo 4K Plus: 53 390 Ft
  • Sky 4K: 69 190 Ft
  • Pro 4K: 62 890 Ft


Android alapú Dune HD lejátszók várhatóak 2018-ban
2018. március 12.

  Bár a Dune-HD.com oldalon már decemberben bejelentették a tervezett új modelleket – sőt, 2017. decemberi, illetve 2018. január-februári megjelenést „ígér” mind a mai napig az angol nyelvű márkaoldal –, az aktuális információink alapján leghamarabb június magasságában számíthatunk bármilyen újdonságra. A Pro 4K Ultra csúcsmodell pedig valamikor az idei év vége felé várható.

  Sokan kérdezték már tőlünk a fórumon és emailben is, mikor lesznek elérhetőek az immár hónapok óta saját termékoldallal rendelkező újdonságok, így megpróbáljuk most összefoglalni amit eddig megtudtunk. Sok bizonyosság sajnos nincs közöttük...

  »további részletek...


Két újabb Dune HD lejátszóval bővült a kínálat szeptembertől
2017. szeptember 5.

  Szeptembertől 3-ról 5 fősre bővült a Dune HD médalejátszó család! Fogalmazhatunk talán úgy, hogy mind a csúcsmodell Duo 4K-nak, mind a kompakt Solo 4K-nak született egy-egy testvére, melyekre külsőleg megtévesztően hasonlítanak. A Solo 4K és az új Solo 4K Base esetében a készülékház és minden felirat, csatlakozó teljesen egyforma, egyetlen különbség a belső Z-Wave vezérlőkártya a korábbi, így továbbra is ennyivel többet tudó Solo 4K javára.

  A Duo 4K külsejét használó Duo Base 4K nevű újdonság már több dologban tér el nagyobb testvérétől. Itt is kimaradt a Z-Wave kártya, de nincs belső DVB-T/T2/C tuner és audiofil minőségű ESS Sabre DAC sem az így jelentősen olcsóbb lejátszóban.

  A fenti két újdonság már kapható a forgalmazóknál! Ajánlott magyarországi bruttó végfelhasználói áraink mától az alábbiak:

  • Solo Lite: 55 900 Ft
  • Solo 4K Base: 94 900 Ft
  • Solo 4K: 107 900 Ft
  • Duo Base 4K: 142 900 Ft
  • Duo 4K: 249 900 Ft


Örökös és ingyenes a teljes menüs Blu-ray lejátszás és a jukebox a Solo Lite-on!
2017. július 18.

  A Dune HD Duo 4K, Solo 4K és Solo Lite lejátszókra június elején megjelent új béta firmware leírásában már kiemeltük, de bizonyosan megér egy külön hírt is, hogy a korábbi tervekkel ellentétben, a Dune HD ingyenessé teszi a Solo Lite modelleken is a teljes értékű (menüvel együtt történő) 2D/3D Blu-ray lejátszást csakúgy, mint a My Collection jukeboxot is! Így a próbaidőszak lejárta után nem kell licenct vásárolni az európai Solo Lite-okhoz, csak a régebbi modelleken lesz fizetős a jukebox (ahogy májusi hírünkben leírtuk).

  A fentiek alapján a Solo Lite-tal immár 3-tagúra bővült (ismereteink szerint) a világon jelenleg kapható azon 4K-s médialejátszók száma, melyek hibátlanul jelenítik meg az összes eddig kiadott BD lemez menüjét úgy, hogy Blu-ray licenc – így CINAVIA másolásvédelem – nincs a készülékben. Mindez alapáron, hekkelt firmware nélkül, gyári, örökös funkcióként! Hogy melyik ez a három lejátszó? Annyit segítünk, hogy mindegyik neve szerepel ezen hírünk első mondatában :)
  Copyright © Dune-HD.hu. Minden jog fenntartva! :: NEON Multimedia Kft. :: Adatkezelési tájékoztató :: RSS
address catalog .