Sziasztok!
Próbálom összevadászni a korábbi válaszokból, ami engem érdekel, de nem teljesen áll össze minden. Hátha valaki konrét teendők szintjén el tudja mondani, mit kell csinálnom.
Szóval a következő a gondom. Korábban Popcorn-t használtam, transmission-nel, nagyon kényelmesen a PC-n web-es felületen keresztül dobtam be a transmission-be a torrentfájlt és megadtam, hogy a belső SATA diszk melyik könyvtárába töltse a fájlokat.
Most vettem egy Dune HD Pro-t és próbálom ugyanezt a felállást összehozni. Fájlszerver szinten látom a SATA diszket és az USB-seket is, tudom másolni, írni, olvasni rajtuk.
A transmission-t sikerült beüzemelni, hozzá is tudok adni torrentfájlt, de amikor elindítom a leöltést, ezt kapom: "Error: Unable to save resume file: No space left on device". Alapvetően a SATA diszkem Download könyvtárába szeretnék tölteni. Ezt néhol /mnt/satab4 (OpenWRT mountok), néhol dev/satab (OpenWRT diszkek), néhol Disc_satab4 (PC felmappelt driveok (SAMBA, NFS?)) néven látom.
De bármilyen néven is próbálom megadni a transmissionnek, ugyanez a hiba. Ahogy olvasgatom a fórumot, lehet, hogy esélytelen?
A lényeg, hogy tudom ugyanezt a felállást elérni, hogy a PC-n (vagy akár mobilon) tudjam indítani a letöltéseket, amiket közvetlenül a lejátszó old meg a saját belső SATA diszkjére?
Előre is köszi.