Igen. leírtad. Én meg leírtam azt, hogy telepített apk-val nem tudok torrentezni, mert nem engedi beállítani a letöltési mappát a SATA-n rádugott HDD-re! Csak olvasni tudja, egyfolytában ezt írja mindegyik torrent program! A 10.-nél járok de egyik sem engedi, úgyhogy máshol van a hiba. Már leformáztam a HDD-t is, de így sem jó! Belsőre enged, de az lófing méretű ebből a szempontból. Ami a sebességet illeti : a Realtek nem lehet akadálya, mert az A300-al is töltöttem 50-nel ha épp lehetett. Pedig abban még csak olyan proci sem volt, mint ebben. Tökéletesen ellátta egy "NAS" szerepét a maga kis 5W fogyasztásával. Ezért szeretném ezen is elérni, hogy így tudjak torrentezni. Ez is volt az egyik oka, amiért ez mellett döntöttem : mert bármilyen apk rátelepíthető. Jó lenne nekem úgy is, ahogy írtad. Nem is lenne gond, ha a telepítő mappa útvonalát el tudnám fogadtatni vele. De nem tudom, mert valamiért nem lehet. Az Aria2 egyébként megint meghalt, már torrentet sem enged hozzáadni. Leszedett négy filmet oda ahova szerettem volna. Aztán ki kellett lépnem, majd amikor hazaértem, már újra halott volt. Még csak azokat sem látja, amiket leszedett. Tudom, ez még csak egy induló készülék. De hogy egy nyavajás jól működő torrent kliens sem sikerült beletenni....
Mindegy, várok, mert ez így ebből a szempontból "kuka". Minden mással meg vagyok elégedve, ügyes, gyors és tetszik is nagyon. Meglátjuk mi lesz a későbbiekben, de ez így nyitásnak egy nagy negatívum.