Dune HD Smart H1 firmware

Itt még vásárlás előtt felteheted kérdéseidet a Dune HD termékekkel kapcsolatban. Ebbe a topikba minden regisztrált tag témát nyithat és írhat hozzászólást, a többi topik viszont csak vásárlók számára érhető el termékregisztráció után.
Fórum szabályok
Szabadon írható moderált topik, itt minden regisztrált fórumtag írhat hozzászólást.

Re: Dune HD Smart H1 firmware

HozzászólásSzerző: Kyle » 2026.07.16. 13:52

Diosgyorivar írta:Sziasztok! 2025. augusztus óta a Dune HD Smart H1 készüléknél nem kaptam értesítést szoftver frissítésről, a beállításoknál sincs új ajánlat. Tudtok esetleg új frissítésről ? Előre is köszönöm!

Nem vagyok biztos benne, hogy komoly a kérdésed, főleg itt, a vásárlás előtti topikban. Ha van ilyen lejátszód, tudsz kérdezni pl. annak a topikjában. De az se igen lehet, hogy tavaly augusztusban kaptál volna értesítést a Smart H1 kapcsán, mivel tudomásom szerint 2019-ben jelent meg az utolsó firmware.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

Dune HD Smart H1 firmware

HozzászólásSzerző: Diosgyorivar » 2026.07.16. 13:19

Sziasztok! 2025. augusztus óta a Dune HD Smart H1 készüléknél nem kaptam értesítést szoftver frissítésről, a beállításoknál sincs új ajánlat. Tudtok esetleg új frissítésről ? Előre is köszönöm!
Diosgyorivar

Vissza: Vásárlás előtti kérdések