SmartTube bejelentkezési probléma

Re: SmartTube bejelentkezési probléma

HozzászólásSzerző: Kyle » 2026.05.31. 17:35

nebulo írta:...Ha volt már valakinek hasonló problémája és talált rá megoldást, kérem ossza meg velem.

A SmartTube bétával nincs ilyen gondom, javaslom, telepítsd azt! De előbb-utóbb megjelenik minden ilyen esetben a változás/javítás a hivatalosban is. De nincs okod nem a bétát használni.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

SmartTube bejelentkezési probléma

HozzászólásSzerző: nebulo » 2026.05.30. 22:46

Üdv Mindenki!
Már totál megszoktam és örültem neki, hogy a SmartTube aplikációval reklám mentesen nézhettem /hallgathattam a youtube-ot.
Úgy vettem a Dune HD Ultra Vision 4K lejátszót, hogy már telepítve volt rá a SmartTube apk.
Kb. február óta menet közben elkezdte kiírni, hogy jelentkezzek be, illetve előfordul hogy azt írja a képernyőn: nem lehetséges a lejátszás
és 3 jegyű hibakódot is kiír. A bejelentkezéshez generál egy 3, 3, 4. karekterű nagybetűs kódot, amit a telefonommal a yt.be/activate linken beírok.
Eleinte ez elegendőnek bizonyult és nézhettem tovább a yt.-ot. Első néhány alkalommal csak minden 2. - 3. napon kérte az újra bejelentkezést,
majd előfordult hogy a bejelentkezés után mégsem tudtam nézni yt.-ot. Ilyenkor más aplikációt használtam 2 - 3 órán át és azután újra használható volt a yt. Majd ez az újra bejelentkezés egyre gyakoribbá vált és akár naponta többször is előjön. Hiába fogadja el a bejelentkezést, a yt. nem használható,
csak kb. egy - két órányi szüneteltetés után.
Ha volt már valakinek hasonló problémája és talált rá megoldást, kérem ossza meg velem.
Köszi előre is!
Üdv: nebulo
nebulo

Vissza: YouTube