Második PC, SMB szerver csatlakozásnál jelszó probléma

Olyan kérdések helye, amelyek vélhetően a Pro 4K II egyedi hardverével (pl. processzor) függhetnek össze, tehát nem pl. a lejátszás közben történő dolgokkal, mivel az minden Realtek-es Dune HD modellt egyformán érint a közös szoftver miatt.

Re: Második PC, SMB szerver csatlakozásnál jelszó probléma

HozzászólásSzerző: Kyle » 2026.04.21. 18:37

Zoli1958 írta:...de nem fogadja el a PC-hez tartozó jelszót...

Szerintem a gond az, hogy a Win11 nem enged SMB1-et használni, illetve már a Win10 sem engedte. Azért írtuk EZT a cikket. Bár én nem használok Windows-t, de gyanítom, hogy Win11 alatt is így kell megoldani, illetve a Microsoft oldala segít. Amint teheted, vegyél azért egy NAS-t, és megoldódik ez a gond is!
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

Második PC, SMB szerver csatlakozásnál jelszó probléma

HozzászólásSzerző: Zoli1958 » 2026.04.21. 13:06

Évek óta használom a Pro 4K II. készülékemet. Régi PC-men Win11 Pro Op. rendszer van. Erről játszom le a műsoraimat otthoni hálózaton keresztül SMB-vel. Most vettem egy új PC-t, ezen is Win11 Pro Op. rendszer van. Erről is SMB-vel szeretném lejátszani a műsorokat. Látja az új PC-t a Dune, de nem fogadja el a PC-hez tartozó jelszót. A két PC-nek más-más a neve van, de a jelszavuk azonos.
Források→Hálózati böngésző→SMB szerverek→Csatlakozás a hálózati forráshoz→Név:****** →Jelszó:******
Várom a segítséget…
Zoli1958

Vissza: Pro 4K II specifikus kérdések