Filmkatalógus frissétése

Fórum szabályok
Zárt topik, csak termékregisztráció után írhatsz ide!

Re: Filmkatalógus frissétése

HozzászólásSzerző: Kyle » 2025.12.22. 10:24

foldigabor11 írta:...z új filmeket csak a "Források" menüpontba berakott NFS mappán tudom megtalálni, de ott ugye nincs az filmborító nézet, csak mappa nézet van. Szóval ott azonnal befrissül, csak a "filmkatalógus" részen (ahol a boritókat látom) ott nem...

Kérlek, olvasd el a jukebox leírását! Természetesen a fájlböngészőben is van filmborítós, jukeboxos nézet, az "A" gombbal tudsz közöttük választani. De az nem a jukebox azért, ez csak valós időben letölti a filmadatokat – ha épp van netkapcsolat –, de nem menti el a jukebox adatbázisába. A jukebox szkennelését Neked kell elindítanod, de lehet rendszeressé is tenni – ahogy Csabi1984 is írta.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

Re: Filmkatalógus frissétése

HozzászólásSzerző: Csabi1984 » 2025.12.20. 22:23

A filmkatalógus nem frissül automatikusan. Nem olyan mint egy plex adatbázis!
Csabi1984

Filmkatalógus frissétése

HozzászólásSzerző: foldigabor11 » 2025.12.20. 09:07

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni! Vásároltam egy Dune Hd Pro Vision 4K készüléket. Beüzemeltem (régi Himedia helyére állítottam be), azonnal felismerte a NAS-t, be töltötte a filmeket.
Ahogy elkezdtem használni és új filmeket töltöttem le, a régieket töröltem a NAS-ról, a filmkatalógus nem frissül, nem látom az új filmeket, a régiek pedig ott maradnak, persze ha a régi filmbe belépek, akkor már nincs ott a fájl csak a borítója. Az új filmeket csak a "Források" menüpontba berakott NFS mappán tudom megtalálni, de ott ugye nincs az filmborító nézet, csak mappa nézet van. Szóval ott azonnal befrissül, csak a "filmkatalógus" részen (ahol a boritókat látom) ott nem.
Szeretném ebben kérni a segítségeteket ha lehet szájba rágósan, nem vagyok ebben jó!

Köszönöm előre is a segítő válaszokat!
foldigabor11

Vissza: Lejátszás NAS-ról