Szerző: tidobe » 2011.03.09. 19:47
Sziasztok!
A régi firmware-el is történt ilyen, de csak nagyon ritkán. (101203_2124-test, ezzel kaptam a lejátszót, mikor megvettem)
Gondoltam még a tápra, ami csinálhat ilyen kikapcsolási problémát. Jelenleg azt tartom a legvalószínübbnek (sajnos nincs sok időm vacakolni vele), hogy a Tv-ből (Samsung) a HDMI-n küldöt infók valamelyike lehet a ludas. Egy más típusú média lejátszót is "megbolondított" ez a Tv. Ebben az esetben a Tv képfelbontását értelmezte rosszul a lejátszó. Más esetben (egy IPTV HD Box-nál) meg egy más Tv-nél, egy "túl hosszú" gyengébb minőségű HDMI kábel okozott kommunikációs problémákat.
Ezeket azért írtam le, mert ezt a "kikapcsolási" dolgot én nem tartom egyértelműen a Dune hibájának. Ezeknek a dolgoknak rengeteg összetevője van, amiknek úgymond "stimmelnie" kell ahhoz, hogy minden oké legyen.
Viszont úgy vettem észre, hogy az új firmware-el ezalatt a párnap alatt többször fordult elő a dolog, mint korábban. Ha valamire rájövök, ill. tapasztalok valamit, szívesen megosztom Veletek!