Szerző: Lolek01 » 2019.06.16. 18:41
Sziasztok!
Nekem HD Max 4K-m van pár napja, ami ha jól tudom ugyanolyan Android és Realtek chipen nyugszik mint a HD Pro 4K.
Gondban vagyok, hogy hogyan és melyik torrentet klienst tudom futtatni.
Korábban HD Base 3.0-m volt, amibe nekem elég jó és megfelelő volt a beépített torrent kliens, csak rámásoltam a torrent fájlt , elindítottam, aztán ennyi. Ugyanezt szeretném ha működne ezen a gépen is.
Voltak próbálkozásaim is már, de az egyszerű verrzióban nem tudom ezt beállítani. Olvastam a lentebbieket, de nem tiszta, kérlek ha tudtok világosítsatok fel.
1, most akkor van használható integrált torrent kliens a Dunében? ez az OpenWRT? Van valami guide, videó ehhez, hogy hogyan kell beállítani?
2, a ZetaTorrent vagy Flud letöltésénél, hogyan lehet megadni a háttértárat? Nem látja a Duné-ben lévő akár SSD-t, vagy USB pendrive-ot. Akár háttértár, akár torrent fárjl miatt. Nekem nem jött össze...
3, melyik legjobb és kényelmesebb megoldást javasoljátok? Egy biztos, nem szeretném külön számítógépen letölteni a filmeket és másolgatni, mert úgy gondolom ezt el kell, hogy tudja látni a DUNE is. Nekem nem szükséges egyszerre 50 fusson vagy ilyesmi, de semmiképp nem a számítógépet terhelném le/feltöltésekkel. Erre szeretném használni a DUNE-t, ami (mint korábban a HD base 3.0-nál), teljesen jól intézte ezt és seedelt is vissza, stb...
Előre is köszi