Dune HD Pro 4K torrent kliens

Fórum szabályok
Zárt topik, csak termékregisztráció után írhatsz ide!

Re: Dune HD Pro 4K torrent kliens

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.09.06. 16:39

1966makk írta:Köszönöm a segítséget!

Ha kérdésed lesz még valamilyen androidos torrentkliens kapcsán (amit kipróbáltál), nyissál neki ITT egy topikot! Ez a topik, ahová írtál, a Pro 4K-ról szól.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: 1966makk » 2021.09.06. 13:42

Köszönöm a segítséget!
1966makk

HozzászólásSzerző: Kyle » 2021.09.06. 12:23

1966makk írta:Dune HD Pro Vision 4K Solo-m van. Torrentezni is szeretnék vele...

EZEN cikkünk végén írtunk a letölthető androidos torrentkliensekről. A cikk elején említett OpenWRT nem működik már Nálad, így marad a Neked tetsző Play Store-os app letöltése és használata.
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: 1966makk » 2021.09.05. 08:40

Dune HD Pro Vision 4K Solo-m van. Torrentezni is szeretnék vele. Eddig Prime 3.0-m volt. Azon a beépítettet ragyogóan használtam. A Play Store-ba már bejelenkeztem. Minden segítséget megköszönök, nem vagyok az Android nagy tudója.
1966makk

HozzászólásSzerző: Kyle » 2019.06.17. 12:34

Lolek01 írta:...most akkor van használható integrált torrent kliens a Dunében? ez az OpenWRT?...

Mindjárt írok két terméktámogatási cikket a torrentezésről, hogy tiszta legyen mindenkinek, milyen lehetőségek vannak. De NAS-sal érdemes komolyan töltögetni, nem számítógéppel vagy egy lejátszóval...
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Lolek01 » 2019.06.16. 18:41

Sziasztok!
Nekem HD Max 4K-m van pár napja, ami ha jól tudom ugyanolyan Android és Realtek chipen nyugszik mint a HD Pro 4K.
Gondban vagyok, hogy hogyan és melyik torrentet klienst tudom futtatni.
Korábban HD Base 3.0-m volt, amibe nekem elég jó és megfelelő volt a beépített torrent kliens, csak rámásoltam a torrent fájlt , elindítottam, aztán ennyi. Ugyanezt szeretném ha működne ezen a gépen is.
Voltak próbálkozásaim is már, de az egyszerű verrzióban nem tudom ezt beállítani. Olvastam a lentebbieket, de nem tiszta, kérlek ha tudtok világosítsatok fel.

1, most akkor van használható integrált torrent kliens a Dunében? ez az OpenWRT? Van valami guide, videó ehhez, hogy hogyan kell beállítani?
2, a ZetaTorrent vagy Flud letöltésénél, hogyan lehet megadni a háttértárat? Nem látja a Duné-ben lévő akár SSD-t, vagy USB pendrive-ot. Akár háttértár, akár torrent fárjl miatt. Nekem nem jött össze...
3, melyik legjobb és kényelmesebb megoldást javasoljátok? Egy biztos, nem szeretném külön számítógépen letölteni a filmeket és másolgatni, mert úgy gondolom ezt el kell, hogy tudja látni a DUNE is. Nekem nem szükséges egyszerre 50 fusson vagy ilyesmi, de semmiképp nem a számítógépet terhelném le/feltöltésekkel. Erre szeretném használni a DUNE-t, ami (mint korábban a HD base 3.0-nál), teljesen jól intézte ezt és seedelt is vissza, stb...

Előre is köszi
Lolek01

HozzászólásSzerző: maxhim » 2019.06.07. 12:31

Ezzel kapcsolatban van valami változás? Javult a beépített torrent, vagy még mindig kuka? Egyszerűbb lenne, mint egy külső appot használni....
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
Amazon Fire TV Stick 4K MAX
maxhim

HozzászólásSzerző: maxhim » 2019.02.03. 15:17

Ez az elejétől így van : használhatatlan mindkét beépített torrent kliens. Én a Zeta-t használom, mert maximum 10 visszaosztás megy egyszerre, de ez tényleg a plafon.
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
Amazon Fire TV Stick 4K MAX
maxhim

HozzászólásSzerző: Sabertooth159 » 2019.01.24. 18:15

Pár napnyi Transmission után elmondhatom, hogy sok értelme nincs a beépített torrent kliensnek.
Tapasztalatok:
- Sikerült a külső HDD-t hozzáadnom letöltési helyként (/mnt/sda1/)
- Sikerült beállítanom hotfolderként egy mappát a külső HDD-n.
Elvileg így már mennie kellene, csak itt jönnek a gondok:
- Ki/bekapcsolás után nem akar elindulni az a torrent, amit már csak seedelni kell (azt írja hogy nincs mountolva a meghajtó).
- Eddig a nyomorult torrentet sem sikerült letöltenem, mert ha úgy hagyom, akkor 5 percig teszi a dolgát, utána kiírja hogy nincs elég hely a merevlemezen (szinte üres Maxtor 4TB HDD-ről beszélek). Ismét nekifutva, megint megy 5 percig, azután elkezd nyávogni a hely miatt.
Próbaként beleraktam 50 letöltetlen torrentet, és 50 letöltöttet. A letöltötteket 5-6 óra alatt lecsekkolta, majd beállt seedbe (eddig szuper). A maradék 50-ből pedig 4-5%-ok vannak letöltve (mert ugye a hibaüzenet után gyorsan paused-be rakja az adott torrentet, majd behúz egy másikat a queue-ba).
Próbáltam javítani rajta, cache méretet 2-ről 128MB-ra raktam, a terület-előfoglalást partial-ból full-ra, de mindig reset-lett a vége. Szóval most ott tartok, hogy vagy letöltöm lapin a torrentet, majd amikor le van töltve berakom a transmission-ba és ő seedel, vagy szüttyögök a Flud-dal, amibe 50 torrentet lehet beadagolni.
Sabertooth159

HozzászólásSzerző: Sabertooth159 » 2019.01.13. 14:15

Kyle írta:Akkor a számítógépről is eléred a Dune_IP-címe:8080 címen.

Köszi szépen, sikerült. Most azzal szívok, hogy a trasmission nem hajlandó letölteni semmit a megadott útvonalra.
Sabertooth159

Következő

Vissza: A torrentkliens használata