Kyle írta:butoruzlet írta:...Látható a NAS-om és a Filmek mappa is, de üresnek látja ("Nincs megjeleníthető elem")...
Ahogy az előző hozzászólásomban leírtam, úgy mennie kell, ment is annak, aki kérdezte előtted. Nézd át még egyszer egyesével a beállításokat! A hálózati tárhelyeknél az NFS-böngészőben ki kell tudnod tallózni, és látni is kell a megosztás tartalmát, nem kell manuálisan felvenni (begépelni az elérési utat meg IP-9-címet), ha kitallóztad, elmentheted. Azt nem értem, milyen portot állítottál be (és ez mit jelent) a switch-en a Dune-nek, egy otthoni switchen nem igen van mit állítani, és nem is kell. Még annyit érdemes kipróbálni, hogy a NAS-on ki- és bekapcsolod az NFS szolgáltatást. Illetve próbálj másik megosztást (nem csak a Filmeket) kitallózni, ott sem lát tartalmat?
Kedves Kyle,
Éppen az előző hozzászólást néztem át, és annak megfelelően állítottam be minden NFS engedélyt. Ennek ellenére az NFS böngészőbensem a Filmek, sem a Sorozatok, sem a music, sem a Dokumentumok mappát nem lehet tallózni. Egyedül a photo mappát lehet, azon belül az egyes almappákban láthatóak a képek, de itt sem tudja mindegyik képet megjeleníteni.
Már az NFS böngészőben sem lehet látni a megosztás tartalmát, még az almappákat sem, kivéve a photo mappát.
A switch-en nem állítottam be semmit a Dune-nek, csak a 2. csatlakozást neveztem el Dune-nek.
Megpróbáltam ki- és bekapcsolni a NAS-on az NFS szolgáltatást - nem változott semmi.
A Jukeboxban megpróbáltam a photo mappát scannelni, de csak a filmekre keresett rá, nem a képekre, így nem talált semmit. Ugyanígy a music mappában is a filmeket akarja scannelni, és természetesen semmit nem talált.
Azt be lehet állítani, hogy egyes megosztott mappában mit keressen a scannelés? Pl. a photo mappában képeket, a music mappában zenét, a filmek, sorozatok mappában filmet?