Netflix, Youtube

Olyan kérdések helye, amelyek vélhetően a Pro 4K II egyedi hardverével (pl. processzor) függhetnek össze, tehát nem pl. a lejátszás közben történő dolgokkal, mivel az minden Realtek-es Dune HD modellt egyformán érint a közös szoftver miatt.

Re: Netflix, Youtube

HozzászólásSzerző: Kyle » 2020.10.16. 14:56

maxhim írta:A YT különösen érdekes, mert a TV-men megszűnt a többcsatornás hang rajta. Mindent csak sztereóban ad ki akárcsak az Androidos lejátszóm. Ami azért furcsa, mert a CE-n viszont működik 5.1-ig a YouTube. 7.1 vagy Atmos ott sincs, de legalább 5.1 igen. Úgyhogy azt a tesztet megköszönném, különösen ezekre, és a HDR-re tekintettel.

Letöltve egy HDR10+-nak mondott videot a YouTube-ról, nekem H.264-ben jön le és nem HDR-es. Ha a YouTube appban indítom a videót a Pro 4K II-n, a TV és az erősítő is HDR-t illetve HDR10-et ír ki, de azt nem tudom, hogy a HDR10+ esetén mást kellene-e kiírnia bármelyiknek. Tehát lehet, hogy HDR10+, de lehet, hogy csak HDR, illetve lehet, hogy a video eleve csak HDR, hiába van a nevében vagy leírásában a HDR10+ jelölés. Egyébként a YouTube-ban elindítva egy videot sosem a HDR-es verzió indul el, át kell kapcsolni a Quality alatt arra.
Szerintem 7.1-es hang nincs a Netflixen, YouTube-on még az Atmos-nak mondott videók is csak sztereoban szólnak a Pro 4K II-n, nem tudom, van-e olyan lejátszó, amin nem így lenne.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: maxhim » 2020.10.15. 18:04

A YT különösen érdekes, mert a TV-men megszűnt a többcsatornás hang rajta. Mindent csak sztereóban ad ki akárcsak az Androidos lejátszóm. Ami azért furcsa, mert a CE-n viszont működik 5.1-ig a YouTube. 7.1 vagy Atmos ott sincs, de legalább 5.1 igen. Úgyhogy azt a tesztet megköszönném, különösen ezekre, és a HDR-re tekintettel.
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
Amazon Fire TV Stick 4K MAX
maxhim

HozzászólásSzerző: Kyle » 2020.10.14. 10:28

maxhim írta:Érdekelne, hogy a Pro 2-n mi a legjobb minőségű kép- és hang megjelenítés YT és Netflix programokon...

Én úgy tudom, Netflixen nincs HDR10+ videó, csak HDR. 2017-ben azt mondták, egyszer majd lehet, de nincs a jelenlegi terveik között. A HDR-es Netflix videók mennek, akár Atmos hanggal is, ITT írtunk erről. YouTube-ot kipróbáljuk, ott látszólag vannak már ilyenek.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

Netflix, Youtube

HozzászólásSzerző: maxhim » 2020.10.13. 17:44

Érdekelne, hogy a Pro 2-n mi a legjobb minőségű kép- és hang megjelenítés YT és Netflix programokon? Tehát 4K HDR10+-ig és Dolby Atmos-ig minden hibátlanul megy a dobozon? A DV nem érint egyenlőre, de a fentiek igen, ezért kérdezem. Köszi a választ!
Zidoo Z9X
Dune HD Pro 4K
X96Max Plus2 with CE
Amazon Fire TV Stick 4K MAX
maxhim

Előző

Vissza: Pro 4K II specifikus kérdések