DTSHD kiterjesztésű fájlok lejátszása

Re: DTSHD kiterjesztésű fájlok lejátszása

HozzászólásSzerző: Kyle » 2020.09.22. 15:14

Stupidity írta:Becsomagoltam egy dtshd kiterjesztésű fájlt mka konténerbe, és működött a dolog...

Ja, valóban, az MKA egyszerűbb. A hálózatról a régi Prime 3.0 vagy Base 3.0 részletes kézikönyvében leírtunk mindent.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Stupidity » 2020.09.22. 13:54

Üdv.!

Köszönöm a gyors válaszodat.
Meglehet, hogy igazad van a félreértésemmel kapcsolatban. Mindegy, ezen már segíteni nem lehet.
Becsomagoltam egy dtshd kiterjesztésű fájlt mka konténerbe, és működött a dolog - így képre sem volt szükség. Köszönöm a segítséged.
Másik kérés: tudnál egy linket adni, ahol leírják, pontosan hogyan kell a Dune-t PC-vel egy hálózatba kapcsolni, hogy a PC-ről tudjak állományokat másolni a Dune HDD-jére? (Jelenleg a PC és a Dune is Ethernettel kapcsolódik a routerhez.)
Stupidity

HozzászólásSzerző: Kyle » 2020.09.22. 11:46

Stupidity írta:...A neten talált termékleírások, tesztek szerint ez a készülék (Dune HD Base 3D) képes bitstreamelni ezeket az állományokat AVR-re...

Hol volt olyan leírás, amely alapján DTS HD hangsávot, mint hangfájlt (milyen kiterjesztéssel) le lehet játszani? Szerintem összekeverted azzal, hogy HDMI-n továbbküldi a filmek HD-s hangsávját az erősítőnek dekódolásra. De hangfájlként lejátszani DTS HD-t még nem láttam médialejátszóval (bár elméleti akadálya nem lenne). Viszont ha beteszed egy MKV konténerbe, akkor már lehet, hogy működne videó sáv nélkül is. Ha nem, akkor hozzátennék egy tetszőleges videó sávot adott hosszra vágva, más megoldást nem tudok jelenleg.
Dune-HD.hu adminisztrátor – Szemetek, kicsinálták Kenny-t!
Kyle
Adminisztrátor

DTSHD kiterjesztésű fájlok lejátszása

HozzászólásSzerző: Stupidity » 2020.09.22. 10:48

Üdv. Mindenkinek!

DTS HD Master Audio fájlok lejátszára képes mediaplayert akartam beszerezni. A neten talált termékleírások, tesztek szerint ez a készülék (Dune HD Base 3D) képes bitstreamelni ezeket az állományokat AVR-re. Ezért vettem egyet használtan. Most azt tapasztalom, hogy a belső HDD-re másolás után a lejátszó látja ugyan a fájlokat, de nem érzékeli hangfájloknak (a fájl neve előtti ikonon egy kérdőjel van hangjegy helyett), az ENTER ill. a PLAY gomb megnyomásakor nem történik semmi. Van erre valami megoldás?
Stupidity

Vissza: HD Base 3D specifikus kérdések